Eren Erdem, Guantanamo stil giyinmek için kaşınıyorsa…

“Eğer İran-Türkiye karşı karşıya gelirse, Türkiye’ye karşı, İran safında olurum!” dedi. FETÖ mankurtu olduğu için de CHP’lilerden kimse kalkıp bu dangalağa “ne ayak lan”...

“Eğer İran-Türkiye karşı karşıya gelirse, Türkiye’ye karşı, İran safında olurum!” dedi. FETÖ mankurtu olduğu için de CHP’lilerden kimse kalkıp bu dangalağa “ne ayak lan” demedi.

Şimdi diyeceksiniz ki “bu şapşik İran safında olsa ne oluuur, Türkiye safında olsa ne olur?” Kurtlu çınarın ifadesiyle, “bir özgül ağırlığı” mı var sanki?

Doğrudur… Eren Erdem, “kullanışlı” olması dışında, ipe sapa gelmez, tutarsız ve güvenilmez biri. Belki “özgül ağırlığı” yok ama “kullanışlı” bir tip olması sayesinde FETÖ’nün baş mankurtlarının arasına karışabildi. Sonra da FETÖ torpiliyle CHP’den birinci sıra milletvekili adayı olarak gösterildi!

E haliyle de kendini fasulye gibi nimetten sayınca şımardı tabii…

Bu kez de elini beline koyup “Türkiye IŞİD’e sarin gazı satıyo komşulaaar” diye şirretlik etti!

Ülkesine attığı iftirası sonrası “pinokyo gibi burnu uzayınca”  yalanı dolanı ortaya çıktı tabii…

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Dayakçı İsmail Küçükkaya karısını yumrukladı diye teşhir edelim! 03 Ekim 2018 | 10.245 Okunma Başkan Erdoğan’ı TBMM Genel Kurulu’nda protesto etmek… 02 Ekim 2018 | 6.784 Okunma Cumhur İttifakı dağılıyor mu? 01 Ekim 2018 | 7.760 Okunma Ne oldu Can’cık Dündar? 29 Eylül 2018 | 7.488 Okunma Trump’ın tehlikeli teşekkürü! Can’cık Erdoğan’a soru soracakmış, “puhahahaha” 27 Eylül 2018 | 9.456 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar