Abdullah Gül’ün Başdanışmanı FETÖ’CÜ, Ahmet Davutoğlu’nun “oğlu”ymuş!

Yahu biz daha dışarıdakileri içeri tıkın derken siz içerideki haşhaşileri salıyorsunuz! İşte Abdullah Gül’ün başdanışmanı olan FETÖ’nün Dışişleri imamı...

Yahu biz daha dışarıdakileri içeri tıkın derken siz içerideki haşhaşileri salıyorsunuz! İşte Abdullah Gül’ün başdanışmanı olan FETÖ’nün Dışişleri imamı Gürcan Balık, bir araba antin kuntin gerekçelerle serbest bırakılmış!

Bu mahluk, Kazakistan ve Tiflis büyükelçiliğine getirilmiş! Sabah Gazetesinin haberine göre Rus hatunlara düşkünlüğüyle biliniyor! Hatta Davutoğlu’nun Sergey Lavrov’a söylediğine göre, bir Rus ile evlenmiş! 

Ayrıca söylenenlere göre beleşçinin biri imiş… Bizim Bilderbergli Fehmi Koru gibi davet adisyonlarını eşe dosta kitlermiş! 

Yurtdışındaki elçilikleri ve konsoloslukları  Sümüklü Feto’nun kafasına göre dizayn etmiş…

Dışişleri Bakanlığı’nda özel kalem müdürlüğü falan yapmış!

Ha burada sıkı durun!

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Dayakçı İsmail Küçükkaya karısını yumrukladı diye teşhir edelim! 03 Ekim 2018 | 10.245 Okunma Başkan Erdoğan’ı TBMM Genel Kurulu’nda protesto etmek… 02 Ekim 2018 | 6.784 Okunma Cumhur İttifakı dağılıyor mu? 01 Ekim 2018 | 7.760 Okunma Ne oldu Can’cık Dündar? 29 Eylül 2018 | 7.488 Okunma Trump’ın tehlikeli teşekkürü! Can’cık Erdoğan’a soru soracakmış, “puhahahaha” 27 Eylül 2018 | 9.457 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar