Habertürk’ün yeni jönü Gürsel Tekin! İyi Parti dümeni nereye kıracak?

Ohoooo, Habertürk Muharrem İnce’den sonra şimdi de CHP’li Gürsel Tekin’i parlatmaya başlamış! “Gürrrrsel Tekin zekidir… Gürrsel Tekin çalışkandırrr… Dengelidir… Ay ben Gürsel...

Ohoooo, Habertürk Muharrem İnce’den sonra şimdi de CHP’li Gürsel Tekin’i parlatmaya başlamış! “Gürrrrsel Tekin zekidir… Gürrsel Tekin çalışkandırrr… Dengelidir… Ay ben Gürsel Tekin’i evvelden bu yana çoook beğenirim zaten...” 

Yahu bu neyin kafasıdır Allah aşkına? Maşallah dediğiniz üç gün yaşamıyor zaten! Gürsel Tekin’i cilalamak nedir yani?

Hah işte Muharrem İnce ortada! 

“Koskoca başkan adayıyım” diye millete omuz vurup geçti, güvenlik görevlilerini kırdı geçti, seçim gecesi CHP’lileri YSK önüne dikti hooop Siwissotel’in 8. katını kapatıp zom olana kadar içti. Seçim sonrası zııııp Simi adasını boylayıp seçmene “ne halin varsa gör” dedi. Yani o burnundan kıl aldırmayan By Maarrem Başkan olamadığı gibi CHP liderliğini de kıl payı kaçırdıktan sonra İstanbul Belediye Başkan adaylığına fit oluverdi.

Oldu olmasına da bu kez düne kadar Maarrem’i yere göğe sığdıramayanların en dipteni Habertürk ve kimi “Annim CİHİPİLİ” diyen Aydın Doğan beslemeleri hafiften Gürsel Tekin’e doğru seğirdi.

Demek ki operasyonel medyada, yani AB ve ABD yandaşı medyada Gürsel Tekin in, By Maarrem out şimdi…

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Dayakçı İsmail Küçükkaya karısını yumrukladı diye teşhir edelim! 03 Ekim 2018 | 10.245 Okunma Başkan Erdoğan’ı TBMM Genel Kurulu’nda protesto etmek… 02 Ekim 2018 | 6.784 Okunma Cumhur İttifakı dağılıyor mu? 01 Ekim 2018 | 7.760 Okunma Ne oldu Can’cık Dündar? 29 Eylül 2018 | 7.488 Okunma Trump’ın tehlikeli teşekkürü! Can’cık Erdoğan’a soru soracakmış, “puhahahaha” 27 Eylül 2018 | 9.457 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar