BİNALİ YILDIRIM VE ŞEREF! DARON ACEMOĞLU, BERAT ALBAYRAK FARKI…

Şeref madalyası ne ki?Başkan Erdoğan’dan… Yani Binali Yıldırım’ın “kırk yıllık dostundan”, “yol arkadaşından”, dava arkadaşından bu sözleri duyması, bana göre...

Şeref madalyası ne ki?

Başkan Erdoğan’dan… Yani Binali Yıldırım’ın “kırk yıllık dostundan”, “yol arkadaşından”, dava arkadaşından bu sözleri duyması, bana göre “şeref madalyasından” çok daha büyük bir şerefti!

Bir insan için yol arkadaşından, dostundan böyle sözler duymaktan daha büyük bir şeref olabilir mi? Değil mi Bülent Arınç?

Hele bir de yolunu şaşıranların yanında… Dava arkadaşları Erdoğan’a Brutüs’lük yapanların yanında… Makamı görünce Reis’e Kabil’lik yapanların yanında… Reis eliyle Cumhurbaşkanı makamına gelip, Reis’in Başkanlık Sistemi hayalini yıkmaya çalışanların yanında… Reis’e sevgisi ve sadakatiyle o şeref madalyasını sonuna kadar hak etmiştir!

 

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Dayakçı İsmail Küçükkaya karısını yumrukladı diye teşhir edelim! 03 Ekim 2018 | 10.245 Okunma Başkan Erdoğan’ı TBMM Genel Kurulu’nda protesto etmek… 02 Ekim 2018 | 6.784 Okunma Cumhur İttifakı dağılıyor mu? 01 Ekim 2018 | 7.760 Okunma Ne oldu Can’cık Dündar? 29 Eylül 2018 | 7.488 Okunma Trump’ın tehlikeli teşekkürü! Can’cık Erdoğan’a soru soracakmış, “puhahahaha” 27 Eylül 2018 | 9.456 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar