CIA-FETÖ’nün yeni algı operasyonu “ABD müdahale edecek”

Yersen…Artık Yusuf (as) rüyaları, bu riyakarlar için işe yaramıyor.Sümüklü Locaefendi’nin Hz. Muhammed sav ile sabah-akşam görüştüğünü iddia etmesine, mankurtları bile “yav heee, heee...

Yersen…

Artık Yusuf (as) rüyaları, bu riyakarlar için işe yaramıyor.

Sümüklü Locaefendi’nin Hz. Muhammed sav ile sabah-akşam görüştüğünü iddia etmesine, mankurtları bile “yav heee, heee, hee” diyor.

Sümüklü Feto’nun ayıla bayıla, kırıta kırıta üfürdüğü “ABD’yi doğal felaketlerden kurtaran benim” iddiası, üst üste gelen kasırgalardan sonra mankurtlarda heyecan uyandırmıyor!

Feto’nun sümüklü mendillerine, ilgi azaldı. Kirli içliğin etkisi en aza indi. Sümüklü mendilleri artık eskisi gibi kapışılmıyor. Kıtmir Kolyesi’ne dolarlar ödeyenler de çoktan sırra kadem basmış görünüyor! Sümüklü Feto’nun kemiklerini kırdığı, falakaya yatırdığı elemanları, artık ufak ufak itiraz edebiliyor.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Dayakçı İsmail Küçükkaya karısını yumrukladı diye teşhir edelim! 03 Ekim 2018 | 10.245 Okunma Başkan Erdoğan’ı TBMM Genel Kurulu’nda protesto etmek… 02 Ekim 2018 | 6.784 Okunma Cumhur İttifakı dağılıyor mu? 01 Ekim 2018 | 7.760 Okunma Ne oldu Can’cık Dündar? 29 Eylül 2018 | 7.488 Okunma Trump’ın tehlikeli teşekkürü! Can’cık Erdoğan’a soru soracakmış, “puhahahaha” 27 Eylül 2018 | 9.457 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar