Zor oldu ama iyi bitti

Nitekim Fenerbahçe de bu zorluğu yaşadı. Özellikle maçın ilk 20 dakikası ile son 30 dakikası arasında, ama en zoru da son 30 dakikaydı.Graz genç bir takım, kağıt üzerinde bonservis bedellerine ve...

Nitekim Fenerbahçe de bu zorluğu yaşadı. Özellikle maçın ilk 20 dakikası ile son 30 dakikası arasında, ama en zoru da son 30 dakikaydı.

Graz genç bir takım, kağıt üzerinde bonservis bedellerine ve tecrübelerine bakarsanız Fenerbahçe’nin çok gerisinde. Ama sezona hazır olmak da bir başka faktör ve bunu değerlendirmeye çalıştılar. Topu alan her Fenerbahçeli oyuncu karşısında en az iki rakip oyuncu buldu ve böyle bir baskıyı açabilmek ancak bireysel yetenekler ve hızlı pas oyunu ile mümkün olabilirdi.

F.Bahçe hızlı oynamayı pek başaramadı ama bireysel yetenekler maçın ilk yarısında iki gol bulabilmelerine de olanak verdi.

Roman attığı gol ile önemli katkı sağladı, iki kafası da dışarı gitti ama görünen gerçek şu ki topu ileriye oynamak konusunda yetenekleri kısıtlı. Kjaer, bu tabloya bakınca kolayca vazgeçilebilecek bir oyuncu değil. Skrtel ise neredeyse kusursuz oynadı.

VALBUENA DOĞRU KARAR

Yeni transferlerden Valbuena belli ki doğru bir karar. Ancak “Türkiye Faul Ligi”nde çok sıkıntı çekeceğini de söyleyebilirim. Tabii bir mucize olup, Türk hakemleri erken taktik faulleri cezalandırmakta tereddüt göstermezlerse durum değişecektir.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Birisini kendinize kaç günde âşık edebilirsiniz? 16 Eylül 2018 | 2.497 Okunma Aşk olmaz ise Mualla! 09 Eylül 2018 | 2.242 Okunma Bodrum Belediye Başkanı’ndan gürültü sorununa büyük çözüm Eve gitme tarihlerine sınırlama! 02 Eylül 2018 | 2.163 Okunma Evlilik hesaba kitaba gelir mi? 26 Ağustos 2018 | 4.239 Okunma Üst aklın hıyanet merkezine girdim! 19 Ağustos 2018 | 512 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar