Zavallı Obama

ABD Başkanı Barack Obama, geçtiğimiz hafta Demokrat Parti'nin başkan adayı Hillary Clinton'un seçim kampanyasına destek vermek için Charlotte kentine gitti, giderken de devlete ait Air Force 1 uçağını kullandı. Bu...

ABD Başkanı Barack Obama, geçtiğimiz hafta Demokrat Parti'nin başkan adayı Hillary Clinton'un seçim kampanyasına destek vermek için Charlotte kentine gitti, giderken de devlete ait Air Force 1 uçağını kullandı.

Bu uçağın bir saatlik uçuşta yaktığı yakıtın tutarı 200 bin dolar civarında. Dulles ile Charlotte arasındaki uçuş da zaten bu kadar sürüyor. Demek ki gidiş geliş 400 bin dolarlık yakıt kullanılmış.

Başkan’ın devlete ait bir uçakla siyasi bir kampanyaya destek vermeye gitmesi eleştirilince Beyaz Saray açıklama yaptı: “Her zaman olduğu gibi, başkanın siyasi seyahat masrafları, ilgili seçim kampanyasının bütçesinden karşılanacaktır.”

Hillary Clinton’un bir yardımcısı da ABC televizyonuna şunu söyledi: “Başkanın bu seyahatinin masraflarını kampanya bütçesinden biz karşılayacağız.”

İnsanın Burhan Kuzu’ya hak vermemesi mümkün değil, bu Obama gerçekten zavallı!

Cumhurbaşkanı son iki seçimde, devletin bütün olanaklarını kullanarak siyasi propaganda yaptı.

Halen de aynı şeye devam ediyor. Gidip konuşacağı bir toplantı olmasa bile Saray’a kalabalıkları topluyor, bizim vergilerimizden oluşan bütçeyi harcıyor ve siyasi propaganda yapıyor.

Bu amaçla ABD’ye, Muhammed Ali’nin cenazesine bile gitti ama orada işler beklediği gibi gelişmedi. Bizler ise damat–torun gidilen o gezinin masraflarını ödemek zorunda kaldık.

Anayasası askıya alınmış bir ülkede normal tabii!

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Birisini kendinize kaç günde âşık edebilirsiniz? 16 Eylül 2018 | 2.497 Okunma Aşk olmaz ise Mualla! 09 Eylül 2018 | 2.242 Okunma Bodrum Belediye Başkanı’ndan gürültü sorununa büyük çözüm Eve gitme tarihlerine sınırlama! 02 Eylül 2018 | 2.163 Okunma Evlilik hesaba kitaba gelir mi? 26 Ağustos 2018 | 4.239 Okunma Üst aklın hıyanet merkezine girdim! 19 Ağustos 2018 | 512 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar