Vali Bey, bu sorulardan kurtulamazsın

AĞRI Valisi Musa Işın'ın, Ağrılı meslektaşlarımıza geçtiğimiz ağustos ayında söylediği şu sözleri tekrar hatırlayalım: “Bir ilçemizde kadınlar gece vakti toplantı var...

AĞRI Valisi Musa Işın'ın, Ağrılı meslektaşlarımıza geçtiğimiz ağustos ayında söylediği şu sözleri tekrar hatırlayalım:

“Bir ilçemizde kadınlar gece vakti toplantı var diyerek evlerinden alınıyor, kocaları karşı çıkınca da ölümle tehdit ediyorlar. Bir ilimizde 40’a yakın genç kız dağa kaçırılarak iğfal ediliyor ve siz bu halde ailelerinize dönemezsiniz diyerek orada zorla tutuluyorlar.”

Bu sözleri gazetelerde yayınlandıktan sonra, 24 Ağustos 2015 tarihinde, Vali Bey’e bazı sorular sormuştum. Onları da hatırlayalım:
-Kocalarının elinden eşlerinin alınıp götürüldüğü ilçe hangisi?
-PKK’nın ne tür bir örgüt olduğunu anlatmak için yalana ihtiyacınız mı var?
-Hangi ilimizden 40’a yakın genç kızı dağa kaldırıp tecavüz ettiler?
-Bugüne kadar yaptıkları işler size yeterince kötü gelmiyor mu?
Vali Bey bunlara cevap vermedi.
Cevap verseydi, ben de bu köşede yayınlayacaktım ve herkes öğrenecekti. O yazımda siyasal İslam’ın yalanı bir silah olarak kullandığına dikkat çekmiştim. “Kabataş’ta türbanlı kadının üzerine işeyen, üstleri çıplak, başları bandanalı, 70 kişilik güruh” yalanı gibi!
Çünkü bu arkadaşların ilginç bir cinsel fantezi dünyası var, böyle halüsinasyonlar da görebiliyorlar.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Birisini kendinize kaç günde âşık edebilirsiniz? 16 Eylül 2018 | 2.497 Okunma Aşk olmaz ise Mualla! 09 Eylül 2018 | 2.242 Okunma Bodrum Belediye Başkanı’ndan gürültü sorununa büyük çözüm Eve gitme tarihlerine sınırlama! 02 Eylül 2018 | 2.163 Okunma Evlilik hesaba kitaba gelir mi? 26 Ağustos 2018 | 4.239 Okunma Üst aklın hıyanet merkezine girdim! 19 Ağustos 2018 | 509 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar