Tamam, 'aileleri karıştırmayalım' ama nasıl?

BAŞBAKAN Ahmet Davutoğlu, parti liderlerine çağrı yapmış. Dün gazetelerde bu haber "Başbakan'ın 4 çağrısı" başlığı ile yer aldı. Bu çağrılardan biri seçim kampanyası...

BAŞBAKAN Ahmet Davutoğlu, parti liderlerine çağrı yapmış. Dün gazetelerde bu haber "Başbakan'ın 4 çağrısı" başlığı ile yer aldı.

Bu çağrılardan biri seçim kampanyası sırasında siyasetçilerin ailelerinin işe karıştırılmaması.
CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu da bu çağrıya olumlu yanıt vermiş.
Gerçi biraz serzenişte bulunmayı da ihmal etmemiş, eşinin adının AKP yandaşı kanallarda iğrenç yalanlarda geçirildiğini hatırlatıp, "Davutoğlu o vakit ağzını açıp buna bir şey söylememişti" demiş.
Normal bir durum. Bu İslamcı siyaset anlayışının bir gereği.
Kendine yapılana avazın çıktığı kadar bağır, ama aynısını rakibe yapabilirsin!
Kılıçdaroğlu'nun yerinde ben olsam Davutoğlu'nun bu çağrısına "tebessüm" ile yanıt verirdim.
Çocuklarını hırsızlıklarına alet eden siyaset adamlarını koruyan bu siyasi parti değil miydi?
Aldığı rüşveti örtbas etmek için, hiçbir iş geçmişi olmayan çocuğuna "Danışmanlık yaptım de" talimatını veren yoksa HDP'li miydi?
Evlere nereden ve nasıl depolandığı bilinmeyen paraları boşaltmakla çocuklarını görevlendirenler CHP'li ya da MHP'li miydi?
Gelinini Türk siyasi tarihinin en büyük yalanlarından birine alet eden hangi parti mensubuydu?
Hatırlatayım mı?

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Birisini kendinize kaç günde âşık edebilirsiniz? 16 Eylül 2018 | 2.497 Okunma Aşk olmaz ise Mualla! 09 Eylül 2018 | 2.242 Okunma Bodrum Belediye Başkanı’ndan gürültü sorununa büyük çözüm Eve gitme tarihlerine sınırlama! 02 Eylül 2018 | 2.163 Okunma Evlilik hesaba kitaba gelir mi? 26 Ağustos 2018 | 4.239 Okunma Üst aklın hıyanet merkezine girdim! 19 Ağustos 2018 | 509 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar