Saray'da bir mason sembolü!

MİLLİ Güvenlik Kurulu toplantısının yapıldığı Erdoğan Sarayı'ndaki salonda yeni bir düzenleme yapılmış, fotoğrafını gazetelerde gördüm. Salonda dev bir masa var, masa at nalına benziyor...

MİLLİ Güvenlik Kurulu toplantısının yapıldığı Erdoğan Sarayı'ndaki salonda yeni bir düzenleme yapılmış, fotoğrafını gazetelerde gördüm.

Salonda dev bir masa var, masa at nalına benziyor, ortasındaki boşluğa da bir piramit yerleştirilmiş.
Fotoğraftan anlayabildiğim kadarıyla granitten yapılmış bir piramit bu ve dört üçgen yüzünde de birer kocaman saat var. Alt kısma da beyaz çiçekler yerleştirilmiş.
Piramidi görünce "Bunu iyi ki Erdoğan yaptırmış" diye düşündüm.
Mesela bir CHP'li ya da MHP'li ya da gerçekten bağımsız ve tarafsız bir cumhurbaşkanı bunu yaptırmış olsaydı, AKP beslemesi basın hemen kaleme sarılırdı: "Piramit ve üçgen içindeki göz masonluk sembolüdür" diye!
Çünkü piramidin üçgen yüzeylerinin ortasına yerleştirilmiş saatler sanki bir "göz" gibi duruyor!
Kim bilir belki de salonu dekore eden "paralelci" olabilir, Cumhurbaşkanı'nın en önemli toplantılarını yaptığı yere getirip bir mason sembolü yerleştirdi ve bu hareketiyle de bir şeyler ima etmek istiyor! Benim aklıma bunlar gelmedi tabii. Bütün komplo teorilerine mesafeli olduğum gibi masonlar üzerine yazılan komplo teorilerine de kuşkuyla bakarım.
Salonun yeni dekorasyonu bana eski bir sünnetçi fıkrasını hatırlattı.
Sünnetçinin biri bir dükkân açmış, vitrinine kocaman bir saat koymuş, camına da "fenni sünnetçi" diye yazmış. Bunu görenler "Vitrine niye bir saat koydun" diye sorunca da şu yanıtı vermiş: "Ne koysaydım?"

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Birisini kendinize kaç günde âşık edebilirsiniz? 16 Eylül 2018 | 2.497 Okunma Aşk olmaz ise Mualla! 09 Eylül 2018 | 2.242 Okunma Bodrum Belediye Başkanı’ndan gürültü sorununa büyük çözüm Eve gitme tarihlerine sınırlama! 02 Eylül 2018 | 2.163 Okunma Evlilik hesaba kitaba gelir mi? 26 Ağustos 2018 | 4.239 Okunma Üst aklın hıyanet merkezine girdim! 19 Ağustos 2018 | 509 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar