Politikacıların mahrem arşivi

FETÖ’nün emniyet imamı itirafçı olunca, yeni bir arşive ulaşıldı.Yeni arşivde 30 bin isim bulunduğu bildiriliyor. Bunların 17 bin kadarı halihazırda adli takibata uğramış kişiler, önemli...

FETÖ’nün emniyet imamı itirafçı olunca, yeni bir arşive ulaşıldı.
Yeni arşivde 30 bin isim bulunduğu bildiriliyor. Bunların 17 bin kadarı halihazırda adli takibata uğramış kişiler, önemli bölümü de tutukluymuş.
Demek ki kendini gizlemeyi başaran yaklaşık 13 bin kişi daha var.
Arşivin ele geçirilmesinin ardından 9 bin polis daha açığa alındı.
Açığa çıkan gizli FETÖ’cüler arasında Cumhurbaşkanı’nın yakın koruma kadrosunda bulunan 19 polis ile TBMM korumalarından 36 polis de var.
Fetullahçı çetenin ne kadar yaygın bir örgütlenme içinde olduğunu görüyor musunuz?
100 binden fazla memur bu gerekçeyle açığa alındı, bir bölümü tutuklandı ama hâlâ yeni listeler çıkıyor.
Ortaya çıkmayan tek şey Fetullahçıların siyasi ayağı.
Ne ByLock’çular arasındaki politikacıları öğrenebildik, ne de “mahrem listelerdeki” politikacıları.
Devletin her kademesine sızmış, on binlerce insanı işe yerleştirmiş bir gizli örgüt var ve nasıl oluyorsa bunlar siyasete hiç ilgi duymamışlar sanki.
Neden acaba?
İki nedeni olabilir bu durumun.
1– Ya “Nasıl olsa iktidarda AKP var, istediğimiz her şeyi yaptırıyoruz, enerjimizi politikaya harcamayalım” diye düşündüler.
2– Ya da iktidar partisi, içindeki Fetullahçıları temizlemek konusunda gönülsüz, çünkü bu tür bir temizlik başlarsa nerede durabileceğini kendileri de kestiremiyorlar.

Önümüzde Cumhurbaşkanı, TBMM ve yerel seçimler var. Belki de o zamana kadar bunların varlığına göz yumacaklar ki seçimlere güç kaybıyla girmesinler.
Bank Asya’ya bir şekilde para yatıranlar, o sırada devletin himayesinde diye mecburen Fetullahçı sendikalara girenler bile memuriyetten atıldı, bir bölümü hapiste ama ortada politikacılardan iz yok.
Ne kadar ilginç değil mi?
KONTROLSÜZ GÖÇÜN SONUCU
İÇİŞLERİ Bakanlığı Göç İdaresi, Türkiye’ye sığınan ve biyometrik kimlik kartları verilerek kayıt altına alınan Suriyelilerin sayısının 2 milyon 969 bin 669 olduğunu açıkladı.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Birisini kendinize kaç günde âşık edebilirsiniz? 16 Eylül 2018 | 2.496 Okunma Aşk olmaz ise Mualla! 09 Eylül 2018 | 2.242 Okunma Bodrum Belediye Başkanı’ndan gürültü sorununa büyük çözüm Eve gitme tarihlerine sınırlama! 02 Eylül 2018 | 2.163 Okunma Evlilik hesaba kitaba gelir mi? 26 Ağustos 2018 | 4.239 Okunma Üst aklın hıyanet merkezine girdim! 19 Ağustos 2018 | 509 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar