Oynamadan kazanamazsın

Dün sahaya çıkan F.Bahçeli oyuncuların kafasında her halde "Biz nasıl olsa bu maçı alırız" düşüncesi vardı.Bu, oyuncuların her hareketine yansımıştı. Yapmaları gereken hareketleri hep...


Dün sahaya çıkan F.Bahçeli oyuncuların kafasında her halde "Biz nasıl olsa bu maçı alırız" düşüncesi vardı.
Bu, oyuncuların her hareketine yansımıştı. Yapmaları gereken hareketleri hep geç yaptılar, rakibin topa doğru hareketleneceğini sanki hiç hesaplamıyor gibiydiler.

Fenerbahçe’nin bu sezon en düşük “isabetli pas” sayısıyla oynamış olmasının nedeni de buydu. Bunun sonucu birinci devrede fark yemeleri olmalıydı ama biliyoruz ki “futbol tanrısı”, genellikle kötülerin yanında oluyor, iyi oynayanlara sempati duymuyor. 10. dakikada Deniz’in, 29’da Yekta’nın, 28’de Eto’o’nun golü bulamamış olmaları sadece bununla açıklanabilir. Fenerbahçe’nin Skirtel’i de tutacak bir oyuncuyu geride bulundurması gerekiyor. Her maçta en az bir kez yaptığı hatayı bu kez Eto’o’ya karşı yaptı, Volkan cezanın kesilmesini ayağıyla önleyebildi.

Advocaat yapması gerekenleri yaptı. Oyun içinde taktik değiştirdi, olmayınca oyuncu değiştirdi ama sonuç olarak kendisi oynamıyor. Yekta’nın şahane şutu Antalya’nın hak ettiğini almasını sağladı.

İYİ HAKEM Mİ?

İyi hakem olmanın çok fazla şartı yok.: Ne görüyorsan, aklından herhangi bir şey geçirmeden onu çalacaksın.

Cüneyt Çakır’ın iyi hakem olduğu söyleniyor. Ama değil.

Sahanın her hangi bir yerinde faul çaldığın bir harekete, ceza sahasının içinde de penaltı çalmalısın. Hasan Ali ile Mbila iki kez aynı pozisyonda kaldılar. Ceza sahası içinde Mbila’ya “kalk” işareti yapan Çakır, ceza sahasının dışında faul çalmakta tereddüt etmedi.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Birisini kendinize kaç günde âşık edebilirsiniz? 16 Eylül 2018 | 2.497 Okunma Aşk olmaz ise Mualla! 09 Eylül 2018 | 2.242 Okunma Bodrum Belediye Başkanı’ndan gürültü sorununa büyük çözüm Eve gitme tarihlerine sınırlama! 02 Eylül 2018 | 2.163 Okunma Evlilik hesaba kitaba gelir mi? 26 Ağustos 2018 | 4.239 Okunma Üst aklın hıyanet merkezine girdim! 19 Ağustos 2018 | 509 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar