Önce tahtaya vurdum

MAÇIN ilk yarısında istatistiklere göre Fenerbahçe, Zorya'ya göre daha çok gol girişiminde bulunmuştu.Ama stadyumda ya da televizyonda maçı seyreden her hangi bir taraftara sorsak, maçın ilk yarısı için...


MAÇIN ilk yarısında istatistiklere göre Fenerbahçe, Zorya'ya göre daha çok gol girişiminde bulunmuştu.
Ama stadyumda ya da televizyonda maçı seyreden her hangi bir taraftara sorsak, maçın ilk yarısı için normal olan sonucun Zorya’nın en azından bir gol bulması olurdu. Başlama vuruşundan sonra topun Zorya kalecisinin eline değmesi için 8 dakika geçmesi gerekti ki o da zaten bir gol girişimi sayılmazdı. Fenerbahçe’nin gerçek anlamdaki ilk şutu, Josef De Souza’nın kafasından geldiğinde ilk yarının üçte biri bitmişti.

EMENiKE EMENiKELiK YAPMASAYDI

Fenerbahçe golü ilk yarıda da bulabilirdi. 17. dakikada Emenike, Emenikelik yapmayıp, kaleye vuracağına topu arkadan gelen boş durumdaki Alper’e çıkarmış olsaydı, Fenerbahçe kötü geçen ilk yarıyı bile önde bitirebilirdi.

Aslına bakarsanız, dün maçın başlama düdüğü çaldığında Fenerbahçe’nin, Manchester ya da Galatasaray maçındaki gibi topa karşı istekli bir oyun oynayacağını düşünüyordum. Ama tam tersi oldu. Zoryalı oyuncular sahanın her yerinde topa karşı çılgıncasına bir istek duydular ve kazandılar da! Maçın 13. dakikasında Kamenyuka boş durumda topu kontrol edemeyerek yüzde yüzlük bir pozisyonu kaçırdığında gazeteciliğimi unutup, bir taraftar olarak tahtaya vurdum, böyle devam etsinler diye!

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Birisini kendinize kaç günde âşık edebilirsiniz? 16 Eylül 2018 | 2.496 Okunma Aşk olmaz ise Mualla! 09 Eylül 2018 | 2.242 Okunma Bodrum Belediye Başkanı’ndan gürültü sorununa büyük çözüm Eve gitme tarihlerine sınırlama! 02 Eylül 2018 | 2.163 Okunma Evlilik hesaba kitaba gelir mi? 26 Ağustos 2018 | 4.239 Okunma Üst aklın hıyanet merkezine girdim! 19 Ağustos 2018 | 507 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar