Önce hesap vermelisiniz

SAVCI Mehmet Selim Kiraz'ın şehit edilmesi ve Emniyet Müdürlüğü'ne bombalı saldırının sorumlusu olan örgüt, Türkiye'de Emniyet'in ve MİT'in yabancı olduğu, tanımadığı bir örgüt...

SAVCI Mehmet Selim Kiraz'ın şehit edilmesi ve Emniyet Müdürlüğü'ne bombalı saldırının sorumlusu olan örgüt, Türkiye'de Emniyet'in ve MİT'in yabancı olduğu, tanımadığı bir örgüt değil.

Nitekim, rahmetli savcının odasından ilk fotoğraf sosyal medyada yayınlandığında, eski polis müdürleri şahısları teşhis ettiler, isimlerini yazdılar.
Böylesine tanınan, hareketleri ve üyeleri takip edilen, hatta isim isim bilinen bir örgüt, Adliye Sarayı gibi iyi korunduğunu varsaymamız gereken bir yerde cinayet işleyebiliyorsa, bundan kimi sorumlu tutmalıyız?
Yanıt belli: Emniyet'in bugünkü yöneticilerini ve MİT'in bu işlerle görevli olan yöneticilerini!
Elbette bütün bunların bir siyasi sorumlusu da var, o da Başbakan Ahmet Davutoğlu'ndan başkası değil.
Peki o ne yapıyor?

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Birisini kendinize kaç günde âşık edebilirsiniz? 16 Eylül 2018 | 2.494 Okunma Aşk olmaz ise Mualla! 09 Eylül 2018 | 2.238 Okunma Bodrum Belediye Başkanı’ndan gürültü sorununa büyük çözüm Eve gitme tarihlerine sınırlama! 02 Eylül 2018 | 2.162 Okunma Evlilik hesaba kitaba gelir mi? 26 Ağustos 2018 | 4.238 Okunma Üst aklın hıyanet merkezine girdim! 19 Ağustos 2018 | 507 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar