Meğer ByLock’u kimler kullanıyormuş

ARKADAŞIMIZ İsmail Saymaz'ın, Fetullahçı çetenin kendi arasında haberleşmek için kullandığı ByLock'un sahibi David Keynes ile konuşarak yaptığı haber, yandaş basında "FETÖ propagandası"...


ARKADAŞIMIZ İsmail Saymaz'ın, Fetullahçı çetenin kendi arasında haberleşmek için kullandığı ByLock'un sahibi David Keynes ile konuşarak yaptığı haber, yandaş basında "FETÖ propagandası" denilerek trollenmişti, hatırlarsınız.

 Saymaz ile konuşan Keynes, ByLock’un Gülen cemaatinin haberleşme aracına dönüştüğünü, bunu kullanmanın örgüt üyeliğinin delili olduğunu söylüyor, ayrıca kullananların yüzde 90’ının FETÖ’cü olduğunu anlatıyordu.Yandaş medyadaki tiplere göre, mülakatta Keynes’in yüzde 10’u dışlaması, bazı Fetullahçıların kendilerini kurtarmalarına hizmet edecekti.

 

Hayatları boyunca bir tek gün bile gazetecilik yapmak gibi bir dertleri olmadığı için her haberin altında bir “buzağı” aramaları elbette normal.

Onun için bugün okuduğunu anlayabilecek yandaş medya mensupları (ki bazıları okuduklarını bile anlamaktan aciz tipler) ile siz değerli okuyucularımı Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde, Fetullahçı darbeyi araştırmak üzere kurulan komisyonun bir toplantısına davet etmek istiyorum. Toplantı geçmişte kaldığı için ziyaretimizi resmi tutanaklar üzerinden yapacağız.

 

Toplantı tarihi: 27 Ekim 2016.

Komisyon toplantı tutanaklarının 18. sayfasının sonundaki kayıtlara göre CHP’li Sezgin Tanrıkulu, ByLock kullanıcıları ile ilgili listenin de komisyona getirtilmesini istiyor. Şimdi tutanakların 19. sayfasına geçiyoruz ve okumaya başlıyoruz.

Komisyonun AKP’li başkanvekili ve Manisa milletvekili Selçuk Özdağ konuşuyor:

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Birisini kendinize kaç günde âşık edebilirsiniz? 16 Eylül 2018 | 2.494 Okunma Aşk olmaz ise Mualla! 09 Eylül 2018 | 2.238 Okunma Bodrum Belediye Başkanı’ndan gürültü sorununa büyük çözüm Eve gitme tarihlerine sınırlama! 02 Eylül 2018 | 2.162 Okunma Evlilik hesaba kitaba gelir mi? 26 Ağustos 2018 | 4.238 Okunma Üst aklın hıyanet merkezine girdim! 19 Ağustos 2018 | 507 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar