Kaybedeni çok kazananı Erdoğan olan seçim

ÖNCE herkesin seçim sonucunu saygıyla karşılaması gerektiğini söyleyelim. Bir demokraside seçim sonuçlarını saygıyla karşılamamak gibi bir tutum zaten olabilir mi ki her seferinde bunu söylemek zorunda...

ÖNCE herkesin seçim sonucunu saygıyla karşılaması gerektiğini söyleyelim.

Bir demokraside seçim sonuçlarını saygıyla karşılamamak gibi bir tutum zaten olabilir mi ki her seferinde bunu söylemek zorunda kalıyoruz, orası da ayrı mesele!

Bu yazıyı yazdığım saatte seçimi AKP’nin tek başına iktidar olabilecek şekilde kazandığı belli olmuştu.
Geriye kalanların da kaybettiği!
Bundan sonra tartışılacak konu öyle görünüyor ki kaybedenlerin hangisinin daha çok kaybettiği olacaktır.
Ben de oradan başlayayım.

 

Devlet Bahçeli

Devlet Bahçeli’nin, Recep Tayyip Erdoğan’ın siyasi kariyerindeki en önemli figür olması artık bu seçimle de iyice kesinleşmiş bulunuyor.
2002 erken seçimine yol açacak şekilde koalisyonu bozarak Erdoğan’ın bir ekonomik krizin ardından seçime girmesine olanak sağlamıştı.
Sonra Cem Uzan’ın vatandaşlıktan çıkarılma kararını imzalamayarak partisinin baraj altında kalmasına neden olmuş ve AKP’nin tek başına iktidara gelmesinin yolunu açmıştı.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Birisini kendinize kaç günde âşık edebilirsiniz? 16 Eylül 2018 | 2.497 Okunma Aşk olmaz ise Mualla! 09 Eylül 2018 | 2.242 Okunma Bodrum Belediye Başkanı’ndan gürültü sorununa büyük çözüm Eve gitme tarihlerine sınırlama! 02 Eylül 2018 | 2.163 Okunma Evlilik hesaba kitaba gelir mi? 26 Ağustos 2018 | 4.239 Okunma Üst aklın hıyanet merkezine girdim! 19 Ağustos 2018 | 509 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar