Kaosu, 'yararlanacak olan' mı çıkardı?

HAVUZ gazetesi, kerameti kendinden menkul bir tip bulmuş, konuşturmuş. Adamın şöhreti, AKP'ye hizmet etmek ile ilgili.Şöyle şeyler söylüyor: DHKP–C, Almanya, paralel örgüt ve medya ittifak yapmışlar, Türkiye'yi...

HAVUZ gazetesi, kerameti kendinden menkul bir tip bulmuş, konuşturmuş.

Adamın şöhreti, AKP'ye hizmet etmek ile ilgili.
Şöyle şeyler söylüyor: DHKP–C, Almanya, paralel örgüt ve medya ittifak yapmışlar, Türkiye'yi yönetilemez hale getirecekler ve yarattıkları kaos ile AKP iktidarını devirmeyi planlıyorlar!
Sonra da ekliyor: Ama başarılı olamazlar, çünkü kaos, AKP'yi güçlendirir!
Ben de tam aynı şeyi söyleyecektim, düşüncelerime tercüman oldu.
Sakın, kaos nedeniyle güçleneceğini bilen iktidar, bütün bunları planlamış olmasın?
DHKP–C ismiyle bilinen terör örgütü, Emniyet ve MİT'in en iyi tanıdığı, bildiği örgüt olmalı.
Neredeyse isim isim herkesi biliyorlar, takip ediyor olmalılar.
Nitekim, savcının şehit edilmesinden sonra operasyonlara girişip herkesi armut gibi topladılar!
Böylesine tanınan bir örgüt, Adliye Sarayı gibi bir yerde terör estirebiliyorsa, bunu devletin göz yumması ile yapmış olmasın?
Almanya'ya gelince, bir dünya liderinin başında olduğu ülke ile çatışmaya nasıl cesaret edebiliyor diye de sormak gerek.
Lider bir kükrer, Almanya pısıp oturur. Eğer dünya lideri Almanya'yı korkutmuyor ve böyle hareketler içine girmesine göz yumuyorsa orası başka tabii!
Öte yandan dünya liderinin, aynı zamanda ülkedeki gazete ve televizyonların en genel yayın müdürü olduğu da bir sır değil.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Birisini kendinize kaç günde âşık edebilirsiniz? 16 Eylül 2018 | 2.497 Okunma Aşk olmaz ise Mualla! 09 Eylül 2018 | 2.242 Okunma Bodrum Belediye Başkanı’ndan gürültü sorununa büyük çözüm Eve gitme tarihlerine sınırlama! 02 Eylül 2018 | 2.163 Okunma Evlilik hesaba kitaba gelir mi? 26 Ağustos 2018 | 4.239 Okunma Üst aklın hıyanet merkezine girdim! 19 Ağustos 2018 | 509 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar