‘İç güvenlik operasyonu’ mu dediniz?

MİLLİ Güvenlik Kurulu'na sunulan bir rapora göre, PKK, "barış süreci nedeniyle çekiliyoruz" bahanesinin arkasına saklanarak Doğu ve Güneydoğu'da 80 bin adet silah depolamış. Kalaşnikoflar, pompalı tüfekler...

MİLLİ Güvenlik Kurulu'na sunulan bir rapora göre, PKK, "barış süreci nedeniyle çekiliyoruz" bahanesinin arkasına saklanarak Doğu ve Güneydoğu'da 80 bin adet silah depolamış.

Kalaşnikoflar, pompalı tüfekler, tabancalar ve el bombalarından oluşan 80 bin silah.

Havuz gazetesinin haberine göre, devletin istihbarat organları bu adresleri tek tek tespit etmiş.

Zaten raporu da onlar yazmış.

Hatta hangi adreste, hangi marka ve cinsten silahtan kaç adet depolandığı bilgisi bile bizim istihbaratçılarda mevcutmuş.

Bunu okuyunca insan merak ediyor tabii: Peki bu silahların depolanmakta olduğunu biliyordunuz da neden gidip engel olmadınız?

Verebilecek cevapları yok, çünkü büyük olasılıkla bu haber de Sümeyye Hanım'a suikast haberi gibi palavra.

Çünkü bu dehşetengiz haber şöyle bitiyor:

"Yakında bu adresleri de kapsayan kapsamlı bir iç güvenlik operasyonu yapılacak ve silahlar toplanacak!"

Bunu okuyunca "Tamam" dedim, "askeri darbe dönemlerindeki gibi bir iç güvenlik operasyonu geliyor. Bu 80 bin silah haberini de bu operasyona zemin hazırlamak için uydurdular".

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Birisini kendinize kaç günde âşık edebilirsiniz? 16 Eylül 2018 | 2.496 Okunma Aşk olmaz ise Mualla! 09 Eylül 2018 | 2.242 Okunma Bodrum Belediye Başkanı’ndan gürültü sorununa büyük çözüm Eve gitme tarihlerine sınırlama! 02 Eylül 2018 | 2.163 Okunma Evlilik hesaba kitaba gelir mi? 26 Ağustos 2018 | 4.239 Okunma Üst aklın hıyanet merkezine girdim! 19 Ağustos 2018 | 509 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar