Hem kel hem fodul!

BU seçim döneminin AKP medyası açısından bir kampanya konusunun Aydın Doğan ve Doğan Medya Grubu olacağı artık belli oldu. Devlet ihalelerinde oluşturulan havuz ve kamu ilanlarıyla beslenen AKP medyası, bir yerlerden...

BU seçim döneminin AKP medyası açısından bir kampanya konusunun Aydın Doğan ve Doğan Medya Grubu olacağı artık belli oldu.

Devlet ihalelerinde oluşturulan havuz ve kamu ilanlarıyla beslenen AKP medyası, bir yerlerden bir işaret almadığı hiçbir şeyi yazmaz biliyorsunuz.
O işareti veren her kimse, onun da herhangi ahlaki bir çekincesi yoktur.
Onun için yalan gırla gider.
Onlar "Çamur at, izi kalsın" prensibi ile çalışırlar, yalanlarını desteklemek için sahte belgelerden yararlanırlar.
Zaten, Siyasal İslam'ın en sık başvurduğu şey budur.
Gözlerini kırpmadan akıl, hayal almayacak yalanlar uydururlar. "Kaç kişi inanırsa o kadar kârdır" diye hesaplarlar.
Bunlardan biri geçen gün Yeni Şafak'ta bir yazı yazdı.
Sizler büyük olasılıkla bu yazıyı okumadınız, sadece Doğan Grubu'nun, bu yazı ile ilgili olarak açacağı dava haberlerini okumuşsunuzdur.
Bu küçük adamın iddiasına göre, Aydın Doğan, halka açık şirketlerinden birinin bir arsasını satmış, değerini küçük göstermiş ve artan kısmını bir bavul içinde Kıbrıs'ta teslim almış, memlekete bavulla getirmiş.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Birisini kendinize kaç günde âşık edebilirsiniz? 16 Eylül 2018 | 2.496 Okunma Aşk olmaz ise Mualla! 09 Eylül 2018 | 2.242 Okunma Bodrum Belediye Başkanı’ndan gürültü sorununa büyük çözüm Eve gitme tarihlerine sınırlama! 02 Eylül 2018 | 2.163 Okunma Evlilik hesaba kitaba gelir mi? 26 Ağustos 2018 | 4.239 Okunma Üst aklın hıyanet merkezine girdim! 19 Ağustos 2018 | 509 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar