Havuzcular dikkat edin!

KOZA-İPEK Grubu'na kayyum atanmasındaki asıl amacın medya grubuna el koymak olduğunu dün yazmıştım. Kayyumların ilk icraatları da bunu doğruluyor.Kayyumlar ilk günden polis marifetiyle yayın kuruluşlarına girdiler ve...

KOZA-İPEK Grubu'na kayyum atanmasındaki asıl amacın medya grubuna el koymak olduğunu dün yazmıştım.

Kayyumların ilk icraatları da bunu doğruluyor.
Kayyumlar ilk günden polis marifetiyle yayın kuruluşlarına girdiler ve önce televizyonlara el koydular.
Bunun ardındaki adım grubun gazetelerindeki muhalif yazarların ve gazetecilerin temizlenmesi olacak. Bu da artık açıkça görülüyor.
Türkiye, geri dönüşü olmayacak bir şekilde hızla hukuk devleti olmaktan uzaklaşıyor.
Recep Tayyip Erdoğan’ın tek adamlık hevesinin ve iktidarını her şart altında koruma arzusunun bir sonucu bu.
Artık Türkiye’de kimsenin malının mülkünün bir garantisi yok.
Bir savcı üç bilirkişiye sizin hakkınızda bir rapor hazırlatıp Sulh Hâkimi’ne gidebilir ve malınız mülkünüz müsadere edilebilir.
Mülkiyet hakkının delinmesi anlamına gelen bu uygulama havuz medyasında alkışlarla karşılandı.
O kadar sevinmeden önce bilirkişi raporunu bir okumalarını öneririm.
Yarın devran değiştiğinde o raporda yazılı gerekçeler, havuzlara akıtılan paralarla beslenen medya gruplarına da kolayca el konulmasına neden olabilir.
“Bize olmaz” demesinler, bir zamanlar kucak kucağa oturdukları cemaat de hukuk dışı uygulamalarını eleştirdiğimizde aynı şeyi düşünüyordu.
Hukuk bir kere ayaklar altına alındığında buna ses çıkarmazsanız, o hukuka ihtiyaç duyduğunuzda eliniz böğrünüzde kalakalırsınız.
Benden uyarması.


Çıplak adamlar ‘his’ten ibaretmiş!

KABATAŞ Gelini’nin kayınpederi AKP’li Bahçelievler Belediye Başkanı da konuştu. “Gelinimin bazı basın organlarına yapmış olduğu açıklamalar, o günlerde hissettikleridir” dedi.
Yani 60-70 kişilik üzerleri çıplak, deri pantolonlu, eldivenli, başlarında siyah bandanalar olan, bir kadını dövüp bebeğini havaya fırlatan sapıklar, bir “his”ten mi ibaretmiş?

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Birisini kendinize kaç günde âşık edebilirsiniz? 16 Eylül 2018 | 2.497 Okunma Aşk olmaz ise Mualla! 09 Eylül 2018 | 2.242 Okunma Bodrum Belediye Başkanı’ndan gürültü sorununa büyük çözüm Eve gitme tarihlerine sınırlama! 02 Eylül 2018 | 2.163 Okunma Evlilik hesaba kitaba gelir mi? 26 Ağustos 2018 | 4.239 Okunma Üst aklın hıyanet merkezine girdim! 19 Ağustos 2018 | 512 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar