Darbe 2010’da engellenebilirdi

ASLINA bakarsanız, TSK'da örgütlenmiş Fetullahçı çete daha 2010 yılında temizlenebilirdi. TSK içinde örgütlenmiş bu çetenin daha o tarihte farkına varılabilir ve 15 Temmuz günü yüzlerce...

ASLINA bakarsanız, TSK'da örgütlenmiş Fetullahçı çete daha 2010 yılında temizlenebilirdi.

TSK içinde örgütlenmiş bu çetenin daha o tarihte farkına varılabilir ve 15 Temmuz günü yüzlerce vatandaşımızın hayatına mal olan darbe girişimi en başından engellenebilirdi.

2010 yılındaki sınavda “doğru yanıtları bilerek” öğretmen olan 102 kadının kocaları, 15 Temmuz darbe girişiminde aktif rol oynayan subaylardan başkası değildi.

Eğer KPSS soruşturması Fetullahçı çeteyi ortaya çıkarmak amacıyla yürütülmüş olsaydı, darbeci 102 subayın cemaat ilişkisi de ortaya çıkacaktı.

Bu 102 subay üzerinden gidip geri kalan Fetullahçı çete mensuplarını ordudan atmak, son derece kolaydı.

O subaylar daha sonra, diğerleriyle birlikte hepimizin canına kastettiler, başta da Cumhurbaşkanı’nın!

Cumhurbaşkanı, bu çeteyi korumakla hata ettiğini ve pişman olduğunu, özür dilediğini söyledi.

MİT Müsteşarı, zamanın Emniyet Genel Müdürü ve zamanın Genelkurmay Başkanı, gözlerinin önündeki bu gerçeği neden görmezden geldiklerini açıklayabilirler mi peki?



FETÖ’CÜ KİMDİ? MİT MÜSTEŞARI MI, EGM Mİ?


GAZETELERİN yazdığına göre Bakanlar Kurulu “tarihi bir karar” vermiş ve 2010 KPSS’sinde soruları çalarak memur olanların memuriyetten atılmalarına karar vermiş.

Bunu okuyunca tebessüm ettim haliyle!

2010 yılında KPSS sorularının çalındığının ortaya çıkmasından sonra bugünün Cumhurbaşkanı, o günün Başbakanı Recep Tayyip Erdoğan, MİT Müsteşarı ve Emniyet Genel Müdürü’nü (EGM) makamına çağırtmış ve “Kopya çekenleri bulun, dosyayı da önce bana getirin” demişti.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Birisini kendinize kaç günde âşık edebilirsiniz? 16 Eylül 2018 | 2.496 Okunma Aşk olmaz ise Mualla! 09 Eylül 2018 | 2.242 Okunma Bodrum Belediye Başkanı’ndan gürültü sorununa büyük çözüm Eve gitme tarihlerine sınırlama! 02 Eylül 2018 | 2.163 Okunma Evlilik hesaba kitaba gelir mi? 26 Ağustos 2018 | 4.239 Okunma Üst aklın hıyanet merkezine girdim! 19 Ağustos 2018 | 509 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar