Cüneyt Çakır’ın bıraktığı bomba ile maç yönetmek

DÜN gece yerinde olmak istemeyeceğimiz tek insan maçın hakemi Bülent Yıldırım’dı. Bir gün önce Cüneyt Çakır’ın kucağına bıraktığı bomba ile maça çıktı ve...

DÜN gece yerinde olmak istemeyeceğimiz tek insan maçın hakemi Bülent Yıldırım’dı. Bir gün önce Cüneyt Çakır’ın kucağına bıraktığı bomba ile maça çıktı ve ilk yarım saatte o bomba her an patlayacakmış gibi maçı “idare etti”.

Advocaat, aslına bakarsanız pek de beklemediğim bir kadroyla saha çıktı. Alper ve Salih’in, ikisinin bir arada ilk 11’de olmasını beklemiyordum ama benim beklemediğim şey işe yaradı.
Başakşehir mükemmel bir takım. Oyunlarına karşı bir plan geliştirmek çok zor, deneyebileceğiniz her şeye karşı bir çözüm bulmaları da çok zaman almıyor.
İLGİNÇ ANLAR...
Ancak büyük bir disiplinle oynayan Fenerbahçe’ye karşı bir çözüm de üretemediler.
Dün maçın hakemi, söylediğim gibi kucağında bir bombayla sahaya çıktı ve gereksiz bir çok düdük çaldı.
Sarı kartlarına diyebileceğim bir şey yok, haklıydı. Ama yanından geçen topun hızıyla yere düşenlere bile düdük çaldı ki, futbol böyle bir şey değil.
Gündüz seyrettiğimiz İngiliz maçlarında hakemlerin dönüp bakmayacağı pozisyonlarda bile düdük çaldı, Lens’in her düdükten sonraki yüz ifadesinde görüldüğü gibi bunları anlamamış olmasından daha doğal bir şey yok.
Ve bu “mücadele” oyununda ilk yarıda kaleyi tutan tek şutun gol olması da ancak taraftarların yaptıkları büyü ile açıklanabilir.
Penaltıyı kalecinin yatacağı yere atmak bir profesyonel futbolcu için pek akıl almayacak bir şey ama yapabiliyorlar, Fernandao da onu yaptı. Karavaiev’in adeta boş kaleye dışarı vurması da ilginç bir pozisyondu.
GELiŞEN OYUNCULAR

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Birisini kendinize kaç günde âşık edebilirsiniz? 16 Eylül 2018 | 2.496 Okunma Aşk olmaz ise Mualla! 09 Eylül 2018 | 2.242 Okunma Bodrum Belediye Başkanı’ndan gürültü sorununa büyük çözüm Eve gitme tarihlerine sınırlama! 02 Eylül 2018 | 2.163 Okunma Evlilik hesaba kitaba gelir mi? 26 Ağustos 2018 | 4.239 Okunma Üst aklın hıyanet merkezine girdim! 19 Ağustos 2018 | 509 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar