Bunca yıllık iktidarında neden yapmadı?

CUMHURBAŞKANI Recep Tayyip Erdoğan, savcı Mehmet Selim Kiraz'ın şehit olmasıyla sonuçlanan terör saldırısını düzenleyen örgütün "taşeron" olup olmadığı ile ilgili soruyu şöyle...

CUMHURBAŞKANI Recep Tayyip Erdoğan, savcı Mehmet Selim Kiraz'ın şehit olmasıyla sonuçlanan terör saldırısını düzenleyen örgütün "taşeron" olup olmadığı ile ilgili soruyu şöyle yanıtladı:

"Terör örgütlerinin hepsi taşerondur. Onu siz bulacaksınız."
Hayır, "onu siz bulacaksınız" talimatını verdiği insanlar, devletin istihbarat örgütünü ya da polisini yöneten sorumlular değil.
Bu talimatı uçağına aldığı gazetecilere verdi!
Cumhurbaşkanı, uçaktaki gazetecilere şunu da söyledi:
"Adliye'den, hastaneden, stattan özel güvenlik kaldırılmalı, hatta özel güvenlik tarihe karışmalı."
Hayır, gazeteciler Cumhurbaşkanı'nın bu talimatını yerine getirmek için hemen paraşütlerini takıp, aşağıya atlamadılar.
Atlasalardı da zaten bu konuda ne yapabilirlerdi ki?
Cumhurbaşkanı'nın böyle bir taktiği var!
Düzgün gitmeyen bir iş olduğunda, bir olay meydana geldiğinde, hemen çıkıp sanki kendisi bu ülkeyi yönetmiyormuş gibi talimatlar yağdırıyor, kişileri, kurumları suçluyor.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Birisini kendinize kaç günde âşık edebilirsiniz? 16 Eylül 2018 | 2.497 Okunma Aşk olmaz ise Mualla! 09 Eylül 2018 | 2.243 Okunma Bodrum Belediye Başkanı’ndan gürültü sorununa büyük çözüm Eve gitme tarihlerine sınırlama! 02 Eylül 2018 | 2.165 Okunma Evlilik hesaba kitaba gelir mi? 26 Ağustos 2018 | 4.239 Okunma Üst aklın hıyanet merkezine girdim! 19 Ağustos 2018 | 512 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar