Bu, sizin eseriniz Ahmet Bey

CANLI bombaların kim oldukları anlaşıldı. IŞİD'e nasıl katıldıklarını, hangi yollardan geçtiklerini ve nasıl birer canavara dönüştüklerini biliyorduk zaten. Polisin gözünün önünde...

CANLI bombaların kim oldukları anlaşıldı. IŞİD'e nasıl katıldıklarını, hangi yollardan geçtiklerini ve nasıl birer canavara dönüştüklerini biliyorduk zaten.

Polisin gözünün önünde yetiştiler, ailelerinin feryatları polise, MİT'e kadar ulaşamadı ve sonunda hem kendi canlarından oldular hem de Diyarbakır, Suruç ve Ankara'da yaptıkları eylemlerde 150'den fazla insanın hayatını aldılar.
Ama devletimizin yetkilileri bir türlü bunu kabul edemiyorlar.
Başbakan Ahmet Davutoğlu'na bakılırsa bu bombacılar PKK ve IŞİD'in ortak operasyonunun elemanları.
Nasıl oluyor da oluyor, sınırın öbür tarafında birbirlerinin gırtlağına sarılmış iki örgüt, sınırın bu tarafında ortaklaşa bombalama eylemi yapabiliyor?
Böyle bir şey yok aslında, Başbakan halkı uyutmaya çalışıyor, hepsi bu.
Hem bunları söyler, hem de bombalama eylemi üzerine yorum yapmayı bile yasaklarsa zannediyor ki bu canavarların yetişmesine neden olan ortamdaki rolünü unutturabilir.
Hayır bayım, amacınıza ulaşamayacaksınız. Herkes bilecek ki bu sizin eseriniz.
Türkiye'de son üç canlı bomba eylemini yapanların nerede ve nasıl yetiştirildiklerini biliyoruz.
Sizin Emniyetinizin de, MİT'inizin de bunlara göz yumduğunu biliyoruz.
Ailelerinin şikâyetlerine rağmen takip edilmediler, serbestçe faaliyet göstermelerine göz yumuldu.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Birisini kendinize kaç günde âşık edebilirsiniz? 16 Eylül 2018 | 2.496 Okunma Aşk olmaz ise Mualla! 09 Eylül 2018 | 2.242 Okunma Bodrum Belediye Başkanı’ndan gürültü sorununa büyük çözüm Eve gitme tarihlerine sınırlama! 02 Eylül 2018 | 2.163 Okunma Evlilik hesaba kitaba gelir mi? 26 Ağustos 2018 | 4.239 Okunma Üst aklın hıyanet merkezine girdim! 19 Ağustos 2018 | 509 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar