Bu saldırıdan devleti yönetenler sorumludur

CUMHURBAŞKANI Recep Tayyip Erdoğan, 13 Şubat 2015 tarihinde Meksiko City'deki basın toplantısında, ABD'de 3 Müslüman gencin öldürülmesinden sonra Obama'ya hitaben şunları söylemişti: "Ben Obama'ya sesleniyorum, 'Neredesin...

CUMHURBAŞKANI Recep Tayyip Erdoğan, 13 Şubat 2015 tarihinde Meksiko City'deki basın toplantısında, ABD'de 3 Müslüman gencin öldürülmesinden sonra Obama'ya hitaben şunları söylemişti:

"Ben Obama'ya sesleniyorum, 'Neredesin Başkan' diyorum. Biz siyasiler, ülkemizde işlenen cinayetlerden sorumluyuz. Tavrımızı ortaya koymak zorundayız. Çünkü halk size oylarını verirken 'Benim can güvenliğimi, mal güvenliğimi sağlayacaksın' diye veriyor. Eğer siz, bu tür bir olay karşısında sessiz kalırsanız dünya da size her zaman sessiz kalacaktır."
Ben de buradan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a sesleniyorum, "Neredesiniz Sayın Cumhurbaşkanı" diyorum!
Siz siyasiler, can ve mal güvenliğimizi sağlamak için oylarımızı aldınız.
Tavrınızı açıkça ortaya koyun lütfen artık.
Gazetemize saldırıldığında siz çıkıp saldırıyı kınayabilseydiniz, bir tek söz söyleyebilseydiniz, devlet görevlilerinin de tutumu farklı olurdu.
Dün bu yazıyı yazdığım saate kadar da her gün her konuda açıklama yapan Cumhurbaşkanlığı'ndan, Ahmet Hakan'a bir "Geçmiş olsun" mesajı gelmemişti.
Ahmet Hakan, yandaş medyadaki besleme kalemler ve politikacı kılığındaki bir maganda tarafından günlerdir hedef gösteriliyor, tehdit ediliyor.
Ve görevi vatandaşların can güvenliklerini korumak olanlar, başvurulara rağmen kıllarını kıpırdatmadılar, Ahmet Hakan'ı koruyamadılar.
Kim bilir belki de korumak istemediler.
Bu saldırı, dört tane kiralık magandanın kendi kendilerine yapacakları bir iş değil.
Bu kişileri kim kiralamıştır, kim Ahmet Hakan'a saldırılması emrini vermiştir, bunun bir an önce ortaya çıkarılması gerekir.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Birisini kendinize kaç günde âşık edebilirsiniz? 16 Eylül 2018 | 2.496 Okunma Aşk olmaz ise Mualla! 09 Eylül 2018 | 2.242 Okunma Bodrum Belediye Başkanı’ndan gürültü sorununa büyük çözüm Eve gitme tarihlerine sınırlama! 02 Eylül 2018 | 2.163 Okunma Evlilik hesaba kitaba gelir mi? 26 Ağustos 2018 | 4.239 Okunma Üst aklın hıyanet merkezine girdim! 19 Ağustos 2018 | 509 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar