Bu konuda akla gerçekten ihtiyacınız var

AKP Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş, Isparta'da katıldığı bir toplantıda, AKP'deki FETÖ'cüler konusuna da değindi.Konuşmasının genel havasına bakınca şöyle söyleyebilirim: Ataş da...


AKP Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş, Isparta'da katıldığı bir toplantıda, AKP'deki FETÖ'cüler konusuna da değindi.
Konuşmasının genel havasına bakınca şöyle söyleyebilirim: Ataş da diğer benzerleri gibi, AKP’de Fetullahçı aramanın “partinin birlik ve beraberliğine tehdit” olduğunu düşünüyor.

Bakın neler diyor: “Birbirimize öyle kenetleneceğiz ki aramızdan hava, su bile sızmayacak. Bu birlik ve beraberliğimizi hazmedemeyenler son zamanlarda ‘AK Parti içinde FETÖ’cüler ne zaman temizlenecek demeye başladı. AK Parti içinde FETÖ’cü varsa, AK Parti kadroları kendisi temizler, o seni ilgilendirmez.”

Gördüğünüz gibi, sözlerinde bu parti yöneticilerinin bir bölümünü eline geçiren nobran bir hava var. Kendileri herkesin işine burunlarını sokmakta özgürler, binlerce insanın hayatını altüst edebilirler ama sıra kendilerine gelince bu kimseyi ilgilendirmeyecek!

Neden? Çünkü kolu kıracaklar ama yenin içinde tutmaya devam edecekler.

Mustafa Ataş, bu konuşmasını şöyle tamamlıyor:

“AK Parti’ye akıl vermeye kalkışmayın, bizim akıl almaya ihtiyacımız yok.”

Gördüğünüz gibi nobran olmakla kalmıyor, nadan bir tutumu da var.

Mustafa Bey’e hatırlatmak isterim ki bu Fetullahçılar sizi parmaklarında oynatırken, bugünleri görenler bizlerdik.

Aklınızı başınızdan öylesine almıştı ki o yıllarda program yaptığım NTV’de cemaatten “Fetullahçılar” diye söz ettiğimde, sizinkiler yerinden zıplıyordu: “Hocaefendi’ye saygısızlık etme” diyerekten!

Bu köşede bunların “gizli örgüt” olduğunu yazdığımda siz Fetullah’ın ağlamalarını, garip konuşmalarını dinleyip, kendinizden geçiyordunuz.

Ben bu köşede “KPSS sorularını bunlar çaldı” diye yıllarca soru sorup dururken, üst aklınız “Gel hocam, bitsin bu hasret” diye kollarını açıp, agucuk yapıyordu!

Onun için Mustafa Bey, tam tersine sizin bu konuda ciddi olarak akla ihtiyacınız var. İktidar hırsıyla bu çete ile iş tutarken gözünüz öyle bağlanmıştı ki aklınız da uçup gitmişti!

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Birisini kendinize kaç günde âşık edebilirsiniz? 16 Eylül 2018 | 2.494 Okunma Aşk olmaz ise Mualla! 09 Eylül 2018 | 2.238 Okunma Bodrum Belediye Başkanı’ndan gürültü sorununa büyük çözüm Eve gitme tarihlerine sınırlama! 02 Eylül 2018 | 2.162 Okunma Evlilik hesaba kitaba gelir mi? 26 Ağustos 2018 | 4.238 Okunma Üst aklın hıyanet merkezine girdim! 19 Ağustos 2018 | 507 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar