Bu gerçek bir muamma

PerşembeANKARA'daki saldırıyı gerçekleştiren teröristlerin, olay anına kadar neler yapıp ettiklerini öğrenmemiz için iki gün yetti.Saat kaçta neredeydiler, hangi yollardan geçtiler, nereden benzin aldılar? Her...

Perşembe
ANKARA'daki saldırıyı gerçekleştiren teröristlerin, olay anına kadar neler yapıp ettiklerini öğrenmemiz için iki gün yetti.
Saat kaçta neredeydiler, hangi yollardan geçtiler, nereden benzin aldılar? Her birini dakikası dakikasına gazetelerden öğrendik.

Bunu gazeteciler ortaya çıkarmadı elbette.

Ankara polisi, yüzlerce kameranın kaydettiği binlerce saatlik görüntüleri taradı ve bu saldırıya yardım edenlere, planlayanlara ulaşabilmek açısından çok önemli bilgiler elde etti.

Benzeri bir olay İstanbul’da ya da bir başka kentimizde olsaydı, kuşkusuz ki oradaki emniyet görevlileri yine böyle yoğun bir çalışmayla olayı aydınlatmaya çalışacaktı.

Bunu okuyunca Star Medya Grup Başkanı Murat Sancak’a yönelik saldırıyı hatırladım.

Polisin böyle gelişmiş bir yeteneği olmasına rağmen saldırganlar uzun süre tespit edilememişti.

Bilmiyorum, belki de tespit edilmişti ama kamuoyundan kimlikleri gizlenmiş de olabilir.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Birisini kendinize kaç günde âşık edebilirsiniz? 16 Eylül 2018 | 2.496 Okunma Aşk olmaz ise Mualla! 09 Eylül 2018 | 2.242 Okunma Bodrum Belediye Başkanı’ndan gürültü sorununa büyük çözüm Eve gitme tarihlerine sınırlama! 02 Eylül 2018 | 2.163 Okunma Evlilik hesaba kitaba gelir mi? 26 Ağustos 2018 | 4.239 Okunma Üst aklın hıyanet merkezine girdim! 19 Ağustos 2018 | 509 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar