Bu danışmana danışmayın

Sosyal medyada yaptığı paylaşım şöyle:“Hukuk yoluyla demokrasi mücadelesi meşrudur. Hukuk düzeninin ilkelerine karşı yürüyüş gayrimeşrudur: Bkz:...

Sosyal medyada yaptığı paylaşım şöyle:

“Hukuk yoluyla demokrasi mücadelesi meşrudur. Hukuk düzeninin ilkelerine karşı yürüyüş gayrimeşrudur: Bkz: Kılıçdaroğlu.”

Kılıçdaroğlu’nun yaptığı iş AİHS ve Anayasa tarafından teminat altına alınmış gösteri yürüyüşü.

Vatandaşlar, herhangi bir konuda gösteri yürüyüşü yapabilirler, bu aynı zamanda düşünce ve ifade özgürlüğünün kullanımıdır.

Kılıçdaroğlu, bu ülkede yaşayan ve sayıları hiç de az olmayan birçok kişi gibi Türkiye’de adalet düzeninin bozulduğunu, mahkemelerin bağımsızlığını yitirdiğini, siyasi mülahazalar ile delillere bakmadan mahkûmiyet hükümleri verdiklerini düşünüyor.

Bu düşüncesini ortaya koyma yollarından biri olarak da yürüyüş yapmayı seçmiş.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Birisini kendinize kaç günde âşık edebilirsiniz? 16 Eylül 2018 | 2.496 Okunma Aşk olmaz ise Mualla! 09 Eylül 2018 | 2.242 Okunma Bodrum Belediye Başkanı’ndan gürültü sorununa büyük çözüm Eve gitme tarihlerine sınırlama! 02 Eylül 2018 | 2.163 Okunma Evlilik hesaba kitaba gelir mi? 26 Ağustos 2018 | 4.239 Okunma Üst aklın hıyanet merkezine girdim! 19 Ağustos 2018 | 507 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar