Bisiklette gülmek mi, BMW’de ağlamak mı?

TELEVİZYONDAKİ evlilik programlarını doğrusunu isterseniz başından sonuna kadar hiç izlemedim ama sağ olsun arkadaşlar, benim çok güleceğimi düşündükleri bölümlerin bir–iki dakikalık...

TELEVİZYONDAKİ evlilik programlarını doğrusunu isterseniz başından sonuna kadar hiç izlemedim ama sağ olsun arkadaşlar, benim çok güleceğimi düşündükleri bölümlerin bir–iki dakikalık videolarını bir yerlerden buluşturup yolluyorlar.
O videolardan “kaptığım” şeyler de var tabii. Mesela benim “emeklim” var, gereken yerlerde söyleyebiliyorum artık.
Geçenlerde gazetede okudum, RTÜK’e bu programları yasaklaması için vatandaşlardan binlerce şikâyet geliyormuş.
Televizyonun tek kanallı olduğu ve uzaktan kumandanın da bulunmadığı yılları biliyorum. O zaman çaresiz herkes aynı şeyi izlemek zorunda kalıyordu.
Ama şimdi televizyonda kaç kanal var, sayısını kestirmek bile zor. D Smart ya da beIn kutusu olanlar, açık kanalları beş kuruş ödemeden de izleyebiliyorlar. Kablo yayın alanlarda da durumun farklı olduğunu zannetmiyorum.
Ve bunun kadar önemlisi televizyonların artık “uzaktan kumandası” da var. Evlerde bir iktidar sembolü olarak, sözü en çok geçen şahsın yakınında duruyor.
Beğenmediğin bir program çıkınca yapman gereken tek hareket, kumandayı eline almak ve başparmağını birazcık oynatmak. Hop başka kanala. Beğendiğini bulana kadar bas dur. Niye şikâyet ediyorsun, zorla mı seyrettiriyorlar?

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Birisini kendinize kaç günde âşık edebilirsiniz? 16 Eylül 2018 | 2.497 Okunma Aşk olmaz ise Mualla! 09 Eylül 2018 | 2.242 Okunma Bodrum Belediye Başkanı’ndan gürültü sorununa büyük çözüm Eve gitme tarihlerine sınırlama! 02 Eylül 2018 | 2.163 Okunma Evlilik hesaba kitaba gelir mi? 26 Ağustos 2018 | 4.239 Okunma Üst aklın hıyanet merkezine girdim! 19 Ağustos 2018 | 512 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar