Beşiktaş hak etmişti

MAÇ beklediğim gibi başlamadı. F.Bahçe’nin topu rakibe bırakıp, ceza sahasını kapatarak hızlı hücum arayacağını düşünüyordum, tersi oldu. 10 dakikada F.Bahçe’nin...

MAÇ beklediğim gibi başlamadı.

F.Bahçe’nin topu rakibe bırakıp, ceza sahasını kapatarak hızlı hücum arayacağını düşünüyordum, tersi oldu. 10 dakikada F.Bahçe’nin kurduğu baskının pozisyon ya da golle neticelenmemiş olmasının nedeni, Fırat Aydınus’un atak kesmeye yönelik erken kasti faulleri cezalandırmamak konusunda kararlı olmasıydı.

Tolgay’ın 1. dakika biterken Josef’e, Atınç’ın 7. dakikada Lens’e faulleri ve cezasız kalması Fenerbahçe’nin direncini kırdı, topun sahibi Beşiktaş’ın olmasını sağladı. Bundan sonraki 35 dakika, F.Bahçe’nin eksikliklerini hissettiği bir oyun olarak gelişti. Mehmet Topal’ın ve Şener’in yokluğunda forma şansı bulan Neustadter ve İsmail Köybaşı, yokların yerini dolduramadılar.

ADVOCAAT ÇÖZEMEDİ

Nitekim ikinci yarıda ikisi çıktı, Ozan ve Salih oyuna girdi. Beşiktaş’ın Gökhan ve Ricardo ile İsmail’in kapatmaya çalıştığı kanadı otobana çevirmelerinin bir sonucu zaten olmalıydı ve nitekim F.Bahçe atağında Sow’un kullanamadığı topun Tolgay ve Ricardo üzerinden Aboubakar’ı bulması bunu sağladı.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Birisini kendinize kaç günde âşık edebilirsiniz? 16 Eylül 2018 | 2.494 Okunma Aşk olmaz ise Mualla! 09 Eylül 2018 | 2.238 Okunma Bodrum Belediye Başkanı’ndan gürültü sorununa büyük çözüm Eve gitme tarihlerine sınırlama! 02 Eylül 2018 | 2.162 Okunma Evlilik hesaba kitaba gelir mi? 26 Ağustos 2018 | 4.238 Okunma Üst aklın hıyanet merkezine girdim! 19 Ağustos 2018 | 507 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar