Atamayana attılar

DÜN maçı izlerken sahada sarı-lacivert forma giymiş olan takımın yeni kurulduğunu ve sezon öncesi ilk hazırlık maçlarından birini oynadığını düşündüm. 19. dakikaydı, Şener...

DÜN maçı izlerken sahada sarı-lacivert forma giymiş olan takımın yeni kurulduğunu ve sezon öncesi ilk hazırlık maçlarından birini oynadığını düşündüm. 19. dakikaydı, Şener, önünde oynayan Lens’e öyle bir top attı ki, sanki daha önce hiç birlikte oynamamışlar, sanki birlikte hiç antrenman yapmamışlar gibiydi. Lens sola giderken pas sağa gitti, gidiş o gidiş!
35. dakikada da Lens ile Fernandao’nun “ilk kez” tanıştıklarını düşündürecek bir pozisyon oldu. 42’de topun sahibi tacı atmak üzere olan Hasan Ali’ydi, geri kalan 9 oyuncudan hangisine atacağını bilemedi, çünkü hepsi kendi alemindeydi sanki. Fabiano hariç tabii, o kaledeydi, topu almaya gelmesine olanak yoktu.
BiLMiYORLAR!
Fenerbahçe dün de tek kanatlı bir kuş gibi çırpındı durdu, Lens o sırada neredeyse o kanatta bir çırpıntı oldu, öbür kanat sanki kırık gibiydi, neredeyse hiç hareket etmedi. İkinci yarıdaki Ozan-Volkan değişikliğinin nedeni bu sorunu çözmekti, ama pek işe yaradığını söylemek mümkün değil. Oyunculara haksızlık etmek istemem. Koştular, mücadele ettiler, topla kat etmeye çalıştılar ama sorun neyi, nasıl oynayacaklarını bilemiyor olmalarıydı.
Onun için ilk yarı bittiğinde Osmanlıspor’un biri direkten döne

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Birisini kendinize kaç günde âşık edebilirsiniz? 16 Eylül 2018 | 2.497 Okunma Aşk olmaz ise Mualla! 09 Eylül 2018 | 2.242 Okunma Bodrum Belediye Başkanı’ndan gürültü sorununa büyük çözüm Eve gitme tarihlerine sınırlama! 02 Eylül 2018 | 2.163 Okunma Evlilik hesaba kitaba gelir mi? 26 Ağustos 2018 | 4.239 Okunma Üst aklın hıyanet merkezine girdim! 19 Ağustos 2018 | 509 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar