Acaba konuşmayı provoke edenler kimlerdi?

CUMHURBAŞKANI Recep Tayyip Erdoğan, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun sözlerinin "provoke edildiğini" söyledi. Hatırlayacaksınız, Kemal Kılıçdaroğlu, CNN Türk’te Ahmet Hakan’ın...

CUMHURBAŞKANI Recep Tayyip Erdoğan, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun sözlerinin "provoke edildiğini" söyledi.

Hatırlayacaksınız, Kemal Kılıçdaroğlu, CNN Türk’te Ahmet Hakan’ın programında cezaevlerindeki tutuklu ve mahkûmları ziyaret ettiklerini söyleyince kıyamet kopmuştu.

Cumhurbaşkanı, bu ziyaretlerde AKP’li milletvekillerinin de bulunduğunu öğrendikten sonra şu açıklamayı yaptı:

“Televizyondaki açıklamaları ben de dinledim. ‘Biz PKK’lı mahkûmları da ziyaret ederiz, DHKP-C’li mahkûmları da ziyaret ederiz’den kastedilenin, cezaevleri ile ilgili insan hakları komisyonu üyelerinin ziyareti olduğu iyi belirtilse, ifade yumuşatılmış olurdu. Ama parti olarak ziyaret ederiz ifadesini kullandığınız zaman olay tamamen provoke edildi. İfade provoke edildi. Mesela yardımcısı onu çeviriyor. Yani bu, o gece o yayını yapan TV’de de dinlendi. Daha sonra diğer TV’ler de aynen alıntı yapmak suretiyle bunu yayınlamış oldular. Burada, ana muhalefette istikametini kaybeden bir siyaset anlayışı olduğunu görüyoruz. Bu, tabii ki iyi bir gelişme değil. Temenni ederim ki toparlanırlar.”

Cumhurbaşkanı’nın sözlerinden anlıyoruz ki CHP Lideri’nin konuşması siyasi amaçlarla kullanılmış, çarpıtılmış.

Acaba bunu yapan kimdi? Kim Kılıçdaroğlu’nun açıklamasını siyasi olarak çarpıtarak kullandı?

Bakın bu aşağıda okuyacağınız sözler de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a ait ve yukarıda okuduğunuz sözlerinden sadece iki gün önce söylendi:

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Birisini kendinize kaç günde âşık edebilirsiniz? 16 Eylül 2018 | 2.496 Okunma Aşk olmaz ise Mualla! 09 Eylül 2018 | 2.242 Okunma Bodrum Belediye Başkanı’ndan gürültü sorununa büyük çözüm Eve gitme tarihlerine sınırlama! 02 Eylül 2018 | 2.163 Okunma Evlilik hesaba kitaba gelir mi? 26 Ağustos 2018 | 4.239 Okunma Üst aklın hıyanet merkezine girdim! 19 Ağustos 2018 | 509 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar