28 Şubat çok hafif kaldı

MEMLEKETİN siyasal İslamcılarının yıllardır sergiledikleri marifetlere bakıyorum da "28 Şubatçılar ne kadar da naiflermiş" demekten kendimi alamıyorum. Mesela hâkimlere, savcılara, yüksek yargı...

MEMLEKETİN siyasal İslamcılarının yıllardır sergiledikleri marifetlere bakıyorum da "28 Şubatçılar ne kadar da naiflermiş" demekten kendimi alamıyorum.

Mesela hâkimlere, savcılara, yüksek yargı mensuplarına “brifing” vermeyi akıl ettiler ama aynı savcıları ve hâkimleri kullanarak Ergenekon-Balyoz gibi davalar icat etmeyi akıl edemediler.

Halbuki o tarihte böyle davaları kolayca açabilirler, sevmedikleri herkesi tıpkı AKP–cemaat ortaklığının yaptığı gibi yıllarca hapiste tutabilirlerdi.
Fethullah Gülen’e “terör örgütü” davası açtılar ama tek sanık Gülen olduğu için herkes “Bu nasıl örgüt, tek kişilik örgüt mü olur” dedi.
Halbuki bakın İslamcıların aynı kişiye, aynı suçlamayla açtırdığı davada kaç tane “örgüt üyesi var.
Kafaları sadece “satın alınmayacak ürünler listesi” yapmaya çalıştı, kayyum atayıp şirketlere el koymayı akıl bile edemediler.
Ellerinin altında “vergi dairesi” bulunduğunu bile bilmiyorlardı. Bakın İslamcılara, vergi dairesi meğerse ne kadar büyük bir silahmış, anlayın.
Gece yarısı televizyon basıp yayın kesmeyi de akıl edemediler, gazetelere, televizyonlara el koyup, gazetecileri sürükleyerek dışarı atmayı da düşünemediler.
Yaptıkları tek şey beğenmedikleri haberleri, yorumları bir klasör içinde toplayıp şikâyet etmek olabildi.
Dedim ya 28 Şubatçılar, siyasal İslamcıların yanında gerçekten çok naif kaldılar.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Birisini kendinize kaç günde âşık edebilirsiniz? 16 Eylül 2018 | 2.496 Okunma Aşk olmaz ise Mualla! 09 Eylül 2018 | 2.242 Okunma Bodrum Belediye Başkanı’ndan gürültü sorununa büyük çözüm Eve gitme tarihlerine sınırlama! 02 Eylül 2018 | 2.163 Okunma Evlilik hesaba kitaba gelir mi? 26 Ağustos 2018 | 4.239 Okunma Üst aklın hıyanet merkezine girdim! 19 Ağustos 2018 | 509 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar