Farkı kalite yarattı

BAŞLAMA düdüğü ile birlikte gördüğümüz şey, F.Bahçe’nin bir önceki hafta gibi rakibe kendi sahasında baskı kurarak oynayacağıydı.Ama bu kez rakip, kendisine aşırı güvenen...

BAŞLAMA düdüğü ile birlikte gördüğümüz şey, F.Bahçe’nin bir önceki hafta gibi rakibe kendi sahasında baskı kurarak oynayacağıydı.

Ama bu kez rakip, kendisine aşırı güvenen Başakşehir değil, elindeki oyuncuları son derece akıllı bir şekilde kullanan, oyun disiplininden kopmayan Aytemiz Alanya idi. Ve bu oyunda kendi sahalarında aldıkları topları doğru kullanıp, Fenerbahçelilerin yüreklerinin ağızlarına gelmesine neden oldular.

Berabere giderken iki kez gol fırsatı yakaladılar ama Kameni’yi geçemediler.

Love, Beşiktaş’a gitmeseydi farklı bir tablo olur muydu? Bunun yanıtını elbette alamayacağız ama Alanyalıların aklının bir köşesinde hep kalacak bir soru gibi görünüyor. F.Bahçe’nin ilk yarıda rahatlamasını sağlayan şey “kaliteli” ayakların varlığıydı. Hızlı oyunda, içeriye yönelip, doğru paslarla sonuca gittiler.

LiG BÖYLE BiTER Mi?

- ısla-Valbuena-Giuliano üçgeni beklenmedik bir golü yaratırken, 2. gol de aynı kanattan bu kez Giuliano-Aatıf-Fernandao üçgeni ile geldi.

Topal’ın direğe takılması şanssızlıktıi ama dönen topun Fernandao’nun ayağından autu gitmesi ‘kalite’yle açıklanabilir.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Birisini kendinize kaç günde âşık edebilirsiniz? 16 Eylül 2018 | 2.493 Okunma Aşk olmaz ise Mualla! 09 Eylül 2018 | 2.238 Okunma Bodrum Belediye Başkanı’ndan gürültü sorununa büyük çözüm Eve gitme tarihlerine sınırlama! 02 Eylül 2018 | 2.162 Okunma Evlilik hesaba kitaba gelir mi? 26 Ağustos 2018 | 4.238 Okunma Üst aklın hıyanet merkezine girdim! 19 Ağustos 2018 | 507 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar