Bizi eğlenceli bir derbi bekliyor

Tüm maçlarını kaybetmiş bir takımın taraftarlarının, kağıt üzerinde de kaybedeceği kesin görünen bir maçta tribünleri nasıl doldurduklarını ve o takımın mucizeyi hangi destekle...

Tüm maçlarını kaybetmiş bir takımın taraftarlarının, kağıt üzerinde de kaybedeceği kesin görünen bir maçta tribünleri nasıl doldurduklarını ve o takımın mucizeyi hangi destekle gerçekleştirdiğini izlerlerse, belki şapkalarını önlerine koyup düşünürler: Tuttukları takım, kendi sahasındaki maçlarda neden yalnız kalıyor?

“Yenilsen de yensen de taraftarın seninle” içi boş bir slogan belli ki.

***

Fenerbahçe, teknik direktörünün istediği gibi oynamaya yeni başlıyor. Beşiktaş maçında da bunu yapmışlardı, Akhisar’da eski günlere döndüler, dün belli ki vücut saatleri yeniden ayarlanmıştı.

Her topa atak yaptılar, kaybettikleri topu kazanmak için olağanüstü mücadele ettiler ve doğru paslarla hızla atağa çıktılar.

Ozan’ın Dirar’a, Soldado’nun Giuliano’ya maçın hemen başında attıkları iyi paslar sonuç vermedi ama Dirar’ın orta sahadan kaptığı topla hızlı çıkışı Ozan’ın saçlarının dağılması ve gol ile sonuçlandı.Giuliano’nun golü de benzeri bir hızlı çıkışın sonucu oldu. Hasan Ali’nin golü ise Giuliano’nun Dirar’a attığı muazzam topuk pasıyla gerçekleşti.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Birisini kendinize kaç günde âşık edebilirsiniz? 16 Eylül 2018 | 2.493 Okunma Aşk olmaz ise Mualla! 09 Eylül 2018 | 2.238 Okunma Bodrum Belediye Başkanı’ndan gürültü sorununa büyük çözüm Eve gitme tarihlerine sınırlama! 02 Eylül 2018 | 2.162 Okunma Evlilik hesaba kitaba gelir mi? 26 Ağustos 2018 | 4.238 Okunma Üst aklın hıyanet merkezine girdim! 19 Ağustos 2018 | 507 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar