Makyavel’e rahmet okutmak

Marifetmiş gibi fotoğraf da çektirmişler.Olay ortaya çıkınca CHP yöneticileri bu kişileri anında kamp alanından attı, parti üyesi oldukları tespit edilince üyelikten de çıkarıldılar.Buna...

Marifetmiş gibi fotoğraf da çektirmişler.

Olay ortaya çıkınca CHP yöneticileri bu kişileri anında kamp alanından attı, parti üyesi oldukları tespit edilince üyelikten de çıkarıldılar.

Buna rağmen başta Cumhurbaşkanı olmak üzere AKP yöneticileri, bunu bir siyasi propaganda vesilesi haline getirmekten de geri durmadılar.

Yıllar önce şehitlerden söz ederken “kelle” kelimesini kullandığı için 3 kuruş tutarında manevi tazminata mahkûm edilen ve bu cezası Yargıtay tarafından da onaylanarak kesinleşen Cumhurbaşkanı, “Şehit cenazelerine bile saygıları yok” diye tepki gösterdi.

“Şehit mezarlıklarının olduğu yerlerde votka mı, şarap mı, bira mı tartışması yaptılar” dedi.

Bakan Numan Kurtulmuş da fırsatı kaçırmayanlardandı. O da sanki Adalet Kurultayı’na katılanlar toplu içki âlemi yapmışlar gibi konuştu. “Tarihimize hakaret, milletimizin değerlerini aşağılamaktır” dedi.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Birisini kendinize kaç günde âşık edebilirsiniz? 16 Eylül 2018 | 2.496 Okunma Aşk olmaz ise Mualla! 09 Eylül 2018 | 2.242 Okunma Bodrum Belediye Başkanı’ndan gürültü sorununa büyük çözüm Eve gitme tarihlerine sınırlama! 02 Eylül 2018 | 2.163 Okunma Evlilik hesaba kitaba gelir mi? 26 Ağustos 2018 | 4.239 Okunma Üst aklın hıyanet merkezine girdim! 19 Ağustos 2018 | 509 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar