Sadece dış güçler mi sorumlu

DEVLET büyüklerimizin açıklamalarına göre Türkiye bir büyük saldırı altında.Türkiye’nin gelişmesini çekemeyen, Türkiye’nin gelişmesinden korkan birisi ya da birileri, “maşaları...

DEVLET büyüklerimizin açıklamalarına göre Türkiye bir büyük saldırı altında.
Türkiye’nin gelişmesini çekemeyen, Türkiye’nin gelişmesinden korkan birisi ya da birileri, “maşaları vasıtasıyla” Türkiye’yi karıştırmaya, bölmeye, güçsüz düşürmeye çalışıyor.

Çünkü üçüncü havaalanı yolda, Boğaz’ın altından tünelle geçilebiliyor...

Maşaların kim oldukları da belli: Bazen FETÖ oluyor, bazen PKK, bazı durumlarda DAEŞ dedikleri IŞİD.

Türkiye’yi mahvetmeye çalışan güç bu maşalarla bombalar patlatabiliyor, darbeye kalkışabiliyor, her türlü melaneti gösterebiliyor.

Peki bu “birileri” kim, onu ısrarla söylemiyorlar. Niye?

Adamlar, Türkiye gibi güçlü bir ülkeye maşaları vasıtasıyla savaş açacaklar ve fakat bunların kim olduklarını liderlerimiz bizden ısrarla saklayacaklar.

Sizin de tuhafınıza gitmiyor mu?

Madem bir milli seferberlik durumu var, seferi kime karşı yapacağımızı, maşaları tutan ellerin kime ait olduğunu niye öğrenemiyoruz?

Havuz gazetesinde yazdığına göre Reina’daki terörist şok bombası kullanmış, başlık şu: “Katliamın pimi Amerikan malı”.

Bu durumda, maşaları kullanan eller Amerika’ya ait. Yoksa işin içine AB’yi de katıp bütün bir “Batı dünyasını” mı kastediyor?

Eğer Putin ile barışmamış olsaydık, şöyle bir başlık da okuyabilirdik: “Teröristin kullandığı tüfek Rus malı!”

Yoksa, pime bakarak Amerika’yı, tüfeğe bakarak Rusya’yı gördüğümüze göre bütün bir Hıristiyan âlemi mi Türkiye’nin karşısında?

Terör örgütlerini elbette her devletin gizli servisi kullanabilir. Peki küresel güç yarışındaki Türkiye’nin gizli servisinin eli armut mu topluyor?

Devletlerarası ilişkilerde, karşılıklılık esas değil midir? Men dakka dukka!

“Birilerinin” kim olduğunu bile açıklayamıyorsan, adamlar senin köprünü vs niye kıskansın?

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Birisini kendinize kaç günde âşık edebilirsiniz? 16 Eylül 2018 | 2.496 Okunma Aşk olmaz ise Mualla! 09 Eylül 2018 | 2.242 Okunma Bodrum Belediye Başkanı’ndan gürültü sorununa büyük çözüm Eve gitme tarihlerine sınırlama! 02 Eylül 2018 | 2.163 Okunma Evlilik hesaba kitaba gelir mi? 26 Ağustos 2018 | 4.239 Okunma Üst aklın hıyanet merkezine girdim! 19 Ağustos 2018 | 509 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar