Sedat Peker’e bilgi sızdıran bakan kim?

Cumhurbaşkanı merak etmiyor mu?

Soylu’nun sözlerini anında Peker’e ileten bakan neden böyle bir iş yapsın ki!.. Belki o da kepçelenmiştir. Peker’in elinde onun da dosyası vardır. Peker onun da kirli çamaşırlarını biliyordur. Olamaz mı?


Mafya lideri Sedat Peker öyle veya böyle çürümüşlüğü, kokuşmuşluğu, yozlaşmayı gözler önüne serdiği için ülkeye büyük katkı yaptı. 

Siyaset/yargı/polis/yer altı dünyasının ilişkisini açıkladı. İsim vererek, yer tarih vererek. İktidar kanadından itiraz da gelmedi. İktidar kanadından bir sözcü çıkıp ‘ yalaaaan’ diye bağırmadı.

Susmayı tercih ettiler. Bir anlam da kabullendiler.

Belli ki verecekleri cevap yoktu!.. Şimdi susarak geçiştirmeye çalışıyorlar ama belli ki Sedat Peker susmayacak.

Son iddiası çok vahim. Soylu’nun organizasyonuyla AKP gençlik teşkilatına kalaşnikof dağıtıldığını söyledi. Kimlerin silahı hangi araçla getirdiğine, kimlerin teslim aldığına hangi arabaya...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Saray Öyle Uçtu Ki… Mangalda Kül Bırakmadı 29 Nisan 2024 | 853 Okunma İktidar Yenilgiyi Hala İçine Sindiremiyor! 23 Nisan 2024 | 520 Okunma İktidarın Kredisi Bitti: Yerel Halk İkna Olmaz! 22 Nisan 2024 | 612 Okunma Yeter Artık Halkı Kandırmayın! 19 Nisan 2024 | 516 Okunma Erdoğan Yanlış Okumuş! 18 Nisan 2024 | 1.209 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar