Sedat Peker’e bilgi sızdıran bakan kim?

Cumhurbaşkanı merak etmiyor mu?

Soylu’nun sözlerini anında Peker’e ileten bakan neden böyle bir iş yapsın ki!.. Belki o da kepçelenmiştir. Peker’in elinde onun da dosyası vardır. Peker onun da kirli çamaşırlarını biliyordur. Olamaz mı?


Mafya lideri Sedat Peker öyle veya böyle çürümüşlüğü, kokuşmuşluğu, yozlaşmayı gözler önüne serdiği için ülkeye büyük katkı yaptı. 

Siyaset/yargı/polis/yer altı dünyasının ilişkisini açıkladı. İsim vererek, yer tarih vererek. İktidar kanadından itiraz da gelmedi. İktidar kanadından bir sözcü çıkıp ‘ yalaaaan’ diye bağırmadı.

Susmayı tercih ettiler. Bir anlam da kabullendiler.

Belli ki verecekleri cevap yoktu!.. Şimdi susarak geçiştirmeye çalışıyorlar ama belli ki Sedat Peker susmayacak.

Son iddiası çok vahim. Soylu’nun organizasyonuyla AKP gençlik teşkilatına kalaşnikof dağıtıldığını söyledi. Kimlerin silahı hangi araçla getirdiğine, kimlerin teslim aldığına hangi arabaya...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Gelin Erdoğan'ın Vizyonuna Bakalım 18 Mart 2024 | 800 Okunma Sokağın Dili Başka, Anketler Başka! 15 Mart 2024 | 748 Okunma Yine mi Yer Sofrası! Din Sömürüsünü Bırakın 13 Mart 2024 | 660 Okunma Erdoğan Son Seçimim Diyor: Kaybederse Gidecek mi? 11 Mart 2024 | 537 Okunma İmamoğlu Kazanırsa Ne Olur? 08 Mart 2024 | 862 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar