Erdoğan neden AKP Meclis grubunu toplamıyor?

Bunun birkaç nedeni olabilir. AKP'lilere sorsan pandemi önlemleri çerçevesinde grup toplantısı yapmıyoruz diyeceklerdir. Gerçek değil. Başlıktaki soru şöyle de sorulabilir: AKP Meclis grubu neden toplanamıyor?

Bunun birkaç nedeni olabilir. AKP'lilere sorsan pandemi önlemleri çerçevesinde grup toplantısı yapmıyoruz diyeceklerdir. Gerçek değil

Başlıktaki soru şöyle de sorulabilir: AKP Meclis grubu neden toplanamıyor? Neden AKP'li vekiller bir araya gelip memleket meselelerini konuşmuyor?

Yanıt belli; çünkü genel başkanları Meclis'e gitmiyor. Erdoğan, Meclis'e gidip grup toplantısı düzenlemediği için vekiller de bir araya gelemiyor.

AKP Genel Başkan Vekili bile...

AKP TBMM Grup Başkanı bile...

Başkanvekilleri bile milletvekillerini bir araya toplayıp gündem üzerine konuşamıyor.

Neden?

Yasak mı?

Hayır, galiba ne söyleyeceklerini, neyi destekleyip neye karşı çıkacaklarını bilmedikleri için sessiz sedasız oturuyorlar.

Çünkü, AKP'lilerin tamamı, bakanından vekiline, Meclis Başkanı'ndan il başkanına, ilçe başkanından meclis üyesine kadar herkes Saray'a bakıyor.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Yeter Artık Halkı Kandırmayın! 19 Nisan 2024 | 449 Okunma Erdoğan Yanlış Okumuş! 18 Nisan 2024 | 1.199 Okunma Istakoz Çöküşün Simgesi 16 Nisan 2024 | 1.080 Okunma Erdoğan Sertleşir mi? 15 Nisan 2024 | 1.090 Okunma 94 Ruhunu Çağırdı 77 Ruhu Geldi… 12 Nisan 2024 | 240 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar