Berat Bey'i alkışlayanlar Naci Bey şokunu atlatamadı

Dikkat ettim: Berat Bey gittikten sonra artık ekonomideki şöyle başarılıyız, böyle iyiyiz haberleri yapılmıyor. "Yeni ekonomi anlayışı budur, siz de bir gün anlayacaksınız" ukalalığına da son verildi. Çünkü ekonomi duvara tosladı.

İşleri zor. Naci Bey'in politikalarını övseler, o politikaların getirdiği sonuçları alkışlasalar bugüne kadar yazdıklarıyla çelişecekler. Naci Bey'in politikasını eleştirseler, yapılan yanlıştır deseler Cumhurbaşkanı'nı eleştirmiş olacaklar

İktidara yakın ekonomi yazarlarını okuyor, yorumcularını dinliyor musunuz?

Berat Albayrak istifa edeli 1,5 ay oldu, şokunu hâlâ atlatamadılar. Hatırlarsanız istifa etti haberini dünyanın hatırı sayılır ajansları duyurmuş, iktidara yakın medya 24 saat sessiz kalmıştı.

Albayrak'ı destekleyen ekonomi yorumcuları hâlâ sessizliğini sürdürüyor. Belli ki şoku atlatamadılar. Ne diyeceklerine karar veremediler.

Sadece yorumcular değil, iktidara yakın gazeteleri yönetenler de, ekonomi şefleri de aynı durumda. Hatta TV kanalları da.

Aslında durumları içler acısı. Yıllardır Berat Albayrak'ın politikasına övgüler yağdırdılar; ekonomi sayfalarını her gün yeni bir müjde, her gün yeni bir başarı haberleriyle süslediler. Berat Bey ne derse manşet oldu, alkışlandı. Berat Bey'in tüm konuşmaları canlı yayınla verildi.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Yeter Artık Halkı Kandırmayın! 19 Nisan 2024 | 338 Okunma Erdoğan Yanlış Okumuş! 18 Nisan 2024 | 1.199 Okunma Istakoz Çöküşün Simgesi 16 Nisan 2024 | 1.080 Okunma Erdoğan Sertleşir mi? 15 Nisan 2024 | 1.090 Okunma 94 Ruhunu Çağırdı 77 Ruhu Geldi… 12 Nisan 2024 | 240 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar