İrtifak günleri

Ankara’da irtifak günleri yaşanıyor!Bir taşınmazın üzerindeki kullanım hakkına irtifak deniliyor.Siyasi partileri taşınmaz bir mal gibi gören ve üzerinde kullanım hakkını da sürekli isteyenlerin arzusu bir...

Ankara’da irtifak günleri yaşanıyor!
Bir taşınmazın üzerindeki kullanım hakkına irtifak deniliyor.
Siyasi partileri taşınmaz bir mal gibi gören ve üzerinde kullanım hakkını da sürekli isteyenlerin arzusu bir türlü bitmiyor.

Referandum sonrası siyaseti içeridekiler ve dışarıdakiler yeniden dizayn etmek istiyor... 
Bir yandan AK Parti’yi bölmeye ve yeni bir hareket çıkartmaya yönelik spekülasyonlar piyasaya sürülüyor, diğer yandan CHP’nin içindeki kırk farklı ocakta kazanlar konulup, altına odun taşınıyor.
Ve MHP’de ise farklı kişilerin, liderlik derdine düşenlerin ittifak arayış günleri yaşanıyor...
HDP ise siyasi mezarlık adeta...
Kalem ile silah arasına duvar öremeyen ve Kandil Dağı’ndaki teröristlerle bir türlü irtibatını kesemeyenlerin adresi olmaya devam ediyor.
*
“Siyasette dostluk yoktur” sözüne inatla, AK Parti bunu yıllardan beri yürütmeye çalışıyor...
Lakin milletle dost olmayı başaramayan, bireysel çalışan ya da organize şebekelerle iş tutanlarla yollarını ayırmasını da bildi! 
Şimdi içindeki FETÖ uzantılarıyla da savaşmalı...
13 yaşındaki askeri lise öğrencisine bedel ödetiliyorsa elbette ki bunun siyasi uzantılarına da hesap sorulmalı.
Binlerce hâkim, savcı, polis, subay, astsubay, doktor, öğretmen, medya mensubu, akademisyen, vali, kaymakam, bankacı, bürokrat ve işadamı ve daha kimlerden oluştuğunu kestiremediğimiz uzaktan kumandalı bu tehlikeli örgütün vardığı son nokta olan 15 Temmuz akşamı da asla unutulmamalı!
Cumhur-başkanı Erdoğan’ın sözleri, aslında, bu ülkeye karşı içeridekilerin ve dışarıdakilerin organizasyonuyla gerçekleştirilen büyük bir ihaneti özetliyor.
Ve diyor ki: 
Acırsanız acınacak hale gelirsiniz! 

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Yarından sonra 31 Ekim 2022 | 157 Okunma Hiç ışık yok 29 Ekim 2022 | 89 Okunma Derin yapılar 26 Ekim 2022 | 220 Okunma Çalkantılı geçmiş 24 Ekim 2022 | 165 Okunma Yol haritaları 22 Ekim 2022 | 113 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar