Üç Yüzlü Madalyon

MEMLEKETİ terör kasıp kavuruyor. Şehitsiz, yaralısız gün yok. Tonlarca patlayıcı madde yüklü kamyonlarla karakolları havaya uçuruyorlar. Sultanahmet meydanında, Yeşilköy hava alanında dehşetli terör...

MEMLEKETİ terör kasıp kavuruyor. Şehitsiz, yaralısız gün yok. Tonlarca patlayıcı madde yüklü kamyonlarla karakolları havaya uçuruyorlar. Sultanahmet meydanında, Yeşilköy hava alanında dehşetli terör hadiseleri… Acılar, kanlar, gözyaşları, cenaze törenleri, bayraklara sarılmış tabutlar. Ortalık allak bullak, toz duman içinde… Her gün mâtem… Olup bitenlere yürek dayanmaz. Ve bu madalyonun arka yüzünde müstehcen neşriyat, futbol haberleri, mankenler, vur patlasın eğlenceler, en cıvık magazin haberleri, hafif meşrep o biçim karılar, ünlü zamparalar, seks vajina penis orgazm haberleri, şehveti artıran besinler.
Bu madalyon üç yüzlü. Üçüncü yüzünde bunları protesto etmeyen, gafil, aldırmaz, emr-i mâruf ve nehy-i münker yapmaz vicdansız sorumsuz ayakta uyuyan milyonlarca Müslüman.
**
Evet en az bir milyon Suriyeli Türkiye vatandaşı yapılmalıdır. 1918’e kadar Suriyeliler vatandaşımızdı. Şu anda ülkemizde üç milyona yakın Suriyeli mülteci var. Namuslu, dürüst, iş bilen, ticaretten üretimden anlayan, çalışkan, sanat bilen, akademisyen, girişimci Suriyeliler Türkiyeye katkıda bulunacak, hizmet edecektir.
Suriyelilerin kusurları varmış. Olabilir… Bana kusursuz insan göstersenize.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
İyi Müslüman 25 Şubat 2018 | 3.783 Okunma Baba Çok Ağlamış 18 Şubat 2018 | 2.391 Okunma Kurtarıcı Öğütler 11 Şubat 2018 | 1.819 Okunma Tolgaç ve Olgaç Beyler 04 Şubat 2018 | 725 Okunma Suçlular Sünnîlerdir 28 Ocak 2018 | 1.186 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar