PKK Terörünü Bitirmek İçin

PKK terörünü bitirmenin bir yolu şudur: Türkiye ile Ermenistan anlaşırlar ve bütün problemleri sıfırlarlar Her iki devlet bugünkü sınırları kabul eder. Birbirlerinden toprak istemezler. Her iki ülkenin...

PKK terörünü bitirmenin bir yolu şudur: Türkiye ile Ermenistan anlaşırlar ve bütün problemleri sıfırlarlar Her iki devlet bugünkü sınırları kabul eder. Birbirlerinden toprak istemezler. Her iki ülkenin vatandaşları, önce vizesiz, sonra (gereken tedbirler alınmak şartıyla) pasaportsuz seyahat ederler. İki ülke arasında en yüksek seviyede ticarî, iktisadî, kültürel, turistik ilişkiler olur. Adeta iki devlet (bağımsız kalarak) sanki birleşmiş olur. Ermenistan küçük bir devlettir. Hayalperest Ermeniler, Türkiye’den, Ermenistan’ın bugünkü yüz ölçümünün dört beş misli toprak istemektedir. Gerçekçi olmak, tehlikeli hayallere son vermek gerekir. Ermenistan nüfus bakımından kan kaybına uğramaktadır. Türkiye ile anlaşması, bağımsızlığını yüzde yüz koruyarak birleşmesi Ermenistan’ın kurtulması ve yükselmesi için en realist çare ve çözümdür.
(Ermenistan hakkında bu yazdıklarım Yunanistan için de geçerlidir. Yunanistan ile de, iki devlet bağımsız ve ayrı kalmak, istiklallerine gölge düşmemek şartıyla birleşilmelidir.)
**
PKK bir Kürt hareketi değil, esas itibarıyla bir Ermeni ve Siyonist hareketidir. Bu gerçeği bilmez ve kabul etmezsek PKK terörünü anlamamız ve önlememiz mümkün olmaz. Gerçek hâlis Kürtlerle Kripto Ermeni ve Kripto Yahudi Kürtleri birbirinden ayırmamız gerekir. Ülkemizde 60 bin kadar tek kimlikli Hıristiyan Ermeni vatandaşımız vardır. Bendeniz şahsen onların kılına bile dokunulmasını istemem. Bu ülkenin çocuklarıdır. Lakin iki kimliklilere şüphe ve korku ile bakarım ve deşifre edilmelerini isterim.
**

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
İyi Müslüman 25 Şubat 2018 | 3.784 Okunma Baba Çok Ağlamış 18 Şubat 2018 | 2.393 Okunma Kurtarıcı Öğütler 11 Şubat 2018 | 1.820 Okunma Tolgaç ve Olgaç Beyler 04 Şubat 2018 | 727 Okunma Suçlular Sünnîlerdir 28 Ocak 2018 | 1.187 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar