Özel Okullarımız

ÖZEL okullar açıp eğitim faaliyeti yapan muhterem Müslümanların dikkat nazarlarına:1. Öğrencilere, din derslerinde mutlaka ve mutlaka Fırka-i Nâciye Ehl-i Sünnet ve Cemaat İslamını sağlam ve yeterli olarak...

ÖZEL okullar açıp eğitim faaliyeti yapan muhterem Müslümanların dikkat nazarlarına:
1. Öğrencilere, din derslerinde mutlaka ve mutlaka Fırka-i Nâciye Ehl-i Sünnet ve Cemaat İslamını sağlam ve yeterli olarak öğretin. (Bugünkü resmî laik din dersleri aldatmacadan ibarettir.)

2. Okul yatılı ise günde beş kere, yatılı değilse, eğitim saatlerine denk gelen vakitlerde Ezan okunsun ve bütün öğrenciler okulun camiinde, okul imamının ardında cemaatle namaz kılsınlar.

3. Okulda İngiltere’deki Eton Koleji veya Oxford Christ Church koleji ayarında genel kültür, ahlak ve karakter terbiyesi verilsin.

4. Okulda bir tek serseri, tembel, disiplinsiz, ahlaksız, derbeder, terörist öğrenci olmasın; hepsi de küçük beyefendiler olsun.

5. Okuldan mezun olanlar, Fuzulî divanını okuyup manasını anlayacak derecede Türk edebiyatına vakıf olsunlar.

6. Okulda tarih kültürü verilsin.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
İyi Müslüman 25 Şubat 2018 | 3.784 Okunma Baba Çok Ağlamış 18 Şubat 2018 | 2.391 Okunma Kurtarıcı Öğütler 11 Şubat 2018 | 1.819 Okunma Tolgaç ve Olgaç Beyler 04 Şubat 2018 | 726 Okunma Suçlular Sünnîlerdir 28 Ocak 2018 | 1.186 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar