Önemli Altı Konu

BAŞTA İmam-Hatip liselerinde ve İlahiyat fakültelerinde okuyan gençler olmak üzere bütün Müslüman öğrencilere: İranlı Ali Şeriatî, bir kısım Şiî ve Câferî hocalar tarafından...

BAŞTA İmam-Hatip liselerinde ve İlahiyat fakültelerinde okuyan gençler olmak üzere bütün Müslüman öğrencilere: İranlı Ali Şeriatî, bir kısım Şiî ve Câferî hocalar tarafından bile tenkit edilmiş ve dışlanmış bir kimsedir. Bu zat İslam Şeriatî adlı kitabında şu cümleyi kullanıyor:

“Allah (bazı baskılarda Hoda) yek Janus-i hakikî est.”

Bunun Türkçe tercümesi “Allah gerçek bir Janus’tur.”

Janus iki çehreli bir Roma putudur.

İslam dini Allahı kemal sıfatlarla sıfatlar ve noksan sıfatlardan tenzih eder.

Kur’an, Allahü Tealanın hiçbir şeyle benzetilemeyeceğini beyan buyurur.

Allahı bir Roma putuna benzetmek, kişiyi dinden çıkartan vahim bir bozukluktur.

Müslüman gençler bu konuda dikkatli olsunlar ve İbn Sebe’cilerin tuzaklarına düşmesinler.

Böyle bir inanca sahip Ali Şeriatî’nin kitaplarını, kendi kitapçı dükkanlarında satan Diyanet İşleri Başkanlığını protesto ediyorum.

Şeriatî propagandası yapan İlahiyatçıları tenkit ediyorum ve uyarıyorum. Onların vazifesi Şeriat propagandası yapmaktır.

Bazı İmam-Hatip mekteplerinde öğrencilere “Aman çok önemlidir, Ali Şeriati’nin kitaplarını okuyunuz, feyz alınız” denilmesini de çok kınıyor ve ayıplıyorum.

Ne günlere kaldık!

***

Şiî gibi görünen ve gözüken bazı Kriptolar tek kimlikli gerçek Şiî değildir, taqiyye yapan Meşhed Yahudileridir.

Bunlardan Türkiye’de de vardır.

Bunların bir kısmı Ehl-i Sünnet Müslümanlarına saldırmakta ve onları Emevî dinine, Osmanlı dinine mensup olmakla, sapıklıkla suçlamaktadır.

Bunların çoğu radikal ve aktivisttir.

Yüce ve ulvî İslam dinini süflî ve denî siyasete alet ediyorlar.

Açıkça ve sinsice terörizmi destekliyorlar.

İslam dini kadınların, çocukların, ihtiyarların, inzivaya çekilmiş, dünyadan el etek çekmiş rahiplerin öldürülmesine izin vermez.

İslam devletinde ehl-i zimmetin hakları vardır. İslam devletine zarar vermemeleri, düşmanlık etmemeleri şartıyla onların can, mal, ırz, din hürriyetleri korunur.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
İyi Müslüman 25 Şubat 2018 | 3.779 Okunma Baba Çok Ağlamış 18 Şubat 2018 | 2.383 Okunma Kurtarıcı Öğütler 11 Şubat 2018 | 1.816 Okunma Tolgaç ve Olgaç Beyler 04 Şubat 2018 | 722 Okunma Suçlular Sünnîlerdir 28 Ocak 2018 | 1.183 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar