Nereye Gidiyoruz?

ÇOK vahim ve kötü hadiseler oluyor. Askerden, subaydan, polisten şehitler var. Uyuyan terör hortladı. Her yerde kanlar akıyor, patlama sesleri duyuluyor.Böyle bir felaket durumda bazı büyük Dönme gazete ve tv’ler ahlaksız ve...

ÇOK vahim ve kötü hadiseler oluyor. Askerden, subaydan, polisten şehitler var. Uyuyan terör hortladı. Her yerde kanlar akıyor, patlama sesleri duyuluyor.
Böyle bir felaket durumda bazı büyük Dönme gazete ve tv’ler ahlaksız ve müstehcen yayınlara, magazinlere devam ediyor.
Vajina, penis, orgazm edebiyatı gırla gidiyor.
Bu yetmiyormuş gibi birtakım kara aydınlar ve yazarlar, teröristleri destekliyor.
Terörü ve IŞİD’i bahane ederek ABD uçakları geliyor.
Birilerinin gayesi muhafazakar iktidarı devirmek, Kemalist vesayet sistemine geri dönmek.
Müslümanların bir kısmı durumdan endişeli ve tedirgin. Bu bir kısmı dediklerim acaba yüzde kaç oranındadır?
Müslüman oldukları halde hiç umursamayanlar da var.
Müslüman olup da bu kadar hissiz, alakasız olmak mümkün müdür?
198O’lerde başlayan bu terör hareketinin, beyninin Kripto Ermeni ve Kripto Yahudi bir hareket olduğunu, taşeronluğunu birtakım Kürtlerin yaptığı bir kalkışma olduğunu milyonlarca vatandaşa iyice anlatmak mümkün değil galiba.
Ortadoğu nereye gidiyor, Türkiye nereye gidiyor, Suriye nereye gidiyor?.. Dünya nereye gidiyor? Bizdeki bu terörü durdurmak mümkün müdür?
Birinci ve ikinci dünya savaşlarından önce, bugünkü kadar terör, kargaşa, toz duman yoktu. Yine de iki cihan savaşı çıkmış ve insanlık büyük faturalar ödemişti.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
İyi Müslüman 25 Şubat 2018 | 3.784 Okunma Baba Çok Ağlamış 18 Şubat 2018 | 2.391 Okunma Kurtarıcı Öğütler 11 Şubat 2018 | 1.819 Okunma Tolgaç ve Olgaç Beyler 04 Şubat 2018 | 725 Okunma Suçlular Sünnîlerdir 28 Ocak 2018 | 1.186 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar