Müslümanlar Üzülün Öfkelenin

1- Halka sorulmadan, referandum yapılmadan, Müslüman halk istemediği halde, “egemenlik kayıtsız şartsız milletindir” prensibine yüzde bir milyon aykırı olarak, insan hakları ve din hürriyeti çiğnenerek;...

1- Halka sorulmadan, referandum yapılmadan, Müslüman halk istemediği halde, “egemenlik kayıtsız şartsız milletindir” prensibine yüzde bir milyon aykırı olarak, insan hakları ve din hürriyeti çiğnenerek; Ayasofya’nın camilikten çıkartılmasını, müze yapılmasını yasal sınırlar içinde protesto edin, bu haksızlığa öfkelenin.

2- Yakın zamana kadar dünyanın sayılı tahıl ambarlarından biri olan ülkemizin, bugün dışarıdan ekmeklik buğday ithal etmek zorunda kalmasına öfkelenin.

3- Devletin, birtakım kadınlara yasal vesikalarla seks köleliği yaptırmasına, bundan KDV ve gelir vergisi almasına, bu parayı bütçesine koymasına öfkelenin.

4- Çok uzak olmayan tarihlerde, genelevler imparatoriçesi Madam Manokyan’a, resmî törenle vergi rekortmenliği ödülleri verilmesine öfkelenin.

5- 2016 olimpiyatlarında İngiltere dünya ikincisi olurken Türkiyenin dibe düşmesine, nal toplamasına öfkelenin.

6- Yine 2016 PİSA eğitim yarışmasında, yetmiş küsur ülke içinde Singapur dünya birincisi olurken, Türkiyemizin 50’ci sıraya düşmesine öfkelenin.

7- Ülkemizin, uluslararası şeffaflık ve temizlik notunun 100 üzerinden 41 olmasına öfkelenin.

8- Mekke-i Mükerreme’ye ibadet için gitmiş olan iki grubun, o emin beldede sopalarla dövüşmesine, kafaların kırılmasına, kan akmasına öfkelenin.

9- Güney Kore muazzam bir otomotiv ve elektronik sanayiine sahip iken, Türkiye’nin yüzde yüz millî ve yerli otomobili ve cep telefonu olmamasına öfkelenin.

10- Birtakım rezil gazete ve tv’lerin yaptığı iğrenç müstehcen yayınlara, bu yayınların sebep olduğu iğrenç taciz ve tecavüzlere öfkelenin.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
İyi Müslüman 25 Şubat 2018 | 3.784 Okunma Baba Çok Ağlamış 18 Şubat 2018 | 2.393 Okunma Kurtarıcı Öğütler 11 Şubat 2018 | 1.820 Okunma Tolgaç ve Olgaç Beyler 04 Şubat 2018 | 727 Okunma Suçlular Sünnîlerdir 28 Ocak 2018 | 1.187 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar