Mehmed Şevket Eygi Din Konusunda Büyük Bozukluklar

1. Allahı kemal sıfatlarla sıfatlandıran ve noksan sıfatlardan tenzih eden sahih itikadın terki ve ortaya bir sürü sapık ve bozuk inanç sistemi çıkması.2. Beş vakit namaz kılanların azınlığa...

1. Allahı kemal sıfatlarla sıfatlandıran ve noksan sıfatlardan tenzih eden sahih itikadın terki ve ortaya bir sürü sapık ve bozuk inanç sistemi çıkması.
2. Beş vakit namaz kılanların azınlığa düşmesi.
3. Ramazanda oruç tutanların azınlığa düşmesi.
4. Siyasal İslam ilerlerken gerçek dindarlığın gerilemesi.
5. İslam kadınlarının yarısından fazlasının başı açık ve dekolte kıyafetlerle gezmesi.
6. Başlarını örten birtakım kadınların İslamın tesettür hükümlerine ve normlarına aykırı sahte ve şeytanî bir tesettüre bürünmesi, Müslümanlıktan çıkıp Süslümanlaşması.
7. İslamın hicab emrine riayet edilmemesi.
8. Okullarda İslama zıt ideolojik bir eğitim verilerek çocukların ve genç nesillerin bozulması.
9. İmam-Hatip mekteplerinde okuyan talebenin tamamının vakit namazlarını okul camiinde okul imamının ardında cemaatle kılmaması. 
10. Ümmet birliğinin yıkılmış ve Müslümanların birbirinden kopuk bin hizbe ve fırkaya ayrılmış olması.
11. Emr-i mâruf ve nehy-i münker farzının tatil ve terk edilmiş olması. (Bu kötülük tek başına Müslümanları yıkmaya ve helak etmeye yeter.)
12. Milyonlarca gafil halkın Deccalları, kezzabları, Süfyanları, Nemrud ve Firavunları sevmesi ve desteklemesi.
13. Ribanın çok yaygın hale gelmesi, birtakım reformcu ilahiyatçıların Müslümanlar arasında ribaya fetva ve ruhsat vermesi.
14. Tefsir icazetine sahip olmayan birtakım cahillerin, yetersizlerin ve kötü niyetlilerin; Kur’an tercümeleri, mealleri, tefsirleri yazıp yayınlamaları, halkın kafasını karıştırması.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
İyi Müslüman 25 Şubat 2018 | 3.779 Okunma Baba Çok Ağlamış 18 Şubat 2018 | 2.383 Okunma Kurtarıcı Öğütler 11 Şubat 2018 | 1.816 Okunma Tolgaç ve Olgaç Beyler 04 Şubat 2018 | 722 Okunma Suçlular Sünnîlerdir 28 Ocak 2018 | 1.183 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar