Kutu Açıldı Kötülükler Saçıldı

PANDOR’un kutusu açılmış ve içindeki bütün kötülükler etrafa saçılmıştır. Elveda huzurlu, sâkin, rahat günler… *** FİTNE fesat hareketi yüzde yüz...

PANDOR’un kutusu açılmış ve içindeki bütün kötülükler etrafa saçılmıştır. Elveda huzurlu, sâkin, rahat günler…

***

FİTNE fesat hareketi yüzde yüz bastırılamamıştır. B… C… hareketleri ve kalkışmaları başlayabilir.

***

EKONOMİ ve para çökertilmek istenebilir.

***

Türkiyenin kurtuluşu Kur’ana, Sünnete, ahlaka, hikmete uymakla mümkün olur. Bunların dışındaki çareler, çözümler kalıcı olmaz.

***

İslamî kriterlere göre azgınlık olan kötülüklere, günahlara, isyanlara, münkerlere son verilmedikçe kurtuluş gelmez.

***

Kur’an bize “Sabır ve namazla Allahtan yardım istememizi” emr ediyor. Müslümanların ezici çoğunluğu beş vakit namazı dosdoğru kılmadıkça kurtuluş olmaz.

***

İdam cezası geri gelsin deniliyor. Zina cezası da geri gelmelidir.

***

Kur’anda ribacıların Allaha ve Resulüne isyan etmiş oldukları bildiriliyor. Bu isyandan vaz geçmezsek sonumuz iyi olmaz.

***

Darbenin (ne kadar bastırıldıysa) bastırılmış olması bize verilmiş bir mühlettir. Allahü Tealaya, Resulüne (Salat ve selam olsun ona), Kur’ana, Sünnete, Şeriata, İslam ahlakına, İslam hikmetine, adalete, mârufa yönelmek için verilmiş bir mühlet.

***

Darbe teşebbüsü bir uyarı sille ve tokadıdır.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
İyi Müslüman 25 Şubat 2018 | 3.783 Okunma Baba Çok Ağlamış 18 Şubat 2018 | 2.391 Okunma Kurtarıcı Öğütler 11 Şubat 2018 | 1.819 Okunma Tolgaç ve Olgaç Beyler 04 Şubat 2018 | 725 Okunma Suçlular Sünnîlerdir 28 Ocak 2018 | 1.186 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar