Kötü ve İyi Haberler

HEM kötü, hem iyi haberlerim var. Önce kötüleri sayayım:1. Ayak sesleri duyulan büyük İstanbul ve Marmara depreminde, dayanaksız çürük binalarda oturanlara kötü haberlerim var. Henüz vakit varken, büyük...

HEM kötü, hem iyi haberlerim var. Önce kötüleri sayayım:
1. Ayak sesleri duyulan büyük İstanbul ve Marmara depreminde, dayanaksız çürük binalarda oturanlara kötü haberlerim var. Henüz vakit varken, büyük ihtimalle yıkılacak ve felaketlere sebep olacak o binaları terk etsinler.

2. Devamlı olarak fazla yemek yiyenlere, midelerini haddinden fazla dolduranlara, lüks ve pahalı lokantaların müdavimlerine kötü haber: İsraf ediyorsunuz, israf günahtır, ileride bir sürü hastalık tepenize binecek, perhiz yapın biraz.

3. Alaca bulaca, zilli, pembeli, morlu, davullu zurnalı, rengarenk, gökkuşağı gibi, bana bakın bana şeytanî tesettüre bürünen kadınlara: Bu kıyafetiniz İslama, Kur’ana, Sünnete, Şeriata aykırıdır. Bunu terk edin, şer’î tesettüre bürünün. Bu öğüde kulak vermezseniz, ileride çok sıkıntılar çekersiniz.

4. Namaz kılmayan Müslümanlara: Beş vakit namaz İslam dininin beş temel şartından ikincisidir. Namazsızlık çok büyük bir eksikliktir. Kendinizi kurtarmak istiyorsanız namaza başlayınız ve onu dosdoğru kılınız. Şer’î bir özrünüz yoksa farz namazlarını cemaatle kılınız.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
İyi Müslüman 25 Şubat 2018 | 3.779 Okunma Baba Çok Ağlamış 18 Şubat 2018 | 2.383 Okunma Kurtarıcı Öğütler 11 Şubat 2018 | 1.816 Okunma Tolgaç ve Olgaç Beyler 04 Şubat 2018 | 722 Okunma Suçlular Sünnîlerdir 28 Ocak 2018 | 1.183 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar